FOTBAL  »  Superliga  »  PEDEAPSĂ COMISIA DE DISCIPLINĂ

VIDEO Nu acceptă stadionul gol » Hagi susţine Petrolul. "Turcii au procedat perfect"

15.000 de locuri are stadionul de 17 milioane de euro dat în folosinţă luna trecută
15.000 de locuri are stadionul de 17 milioane de euro dat în folosinţă luna trecută

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2011 11:15

UPDATE // Hagi e şi el solidar cu iniţiativa prahovenilor. "Noi ne batem cu pumnul în piept că vrem să populăm stadioanele, ne lăudăm că face arene de zeci de milioane de e euro, iar acum îndepărtăm oamenii. Nu e normal. Ar trebui să luăm exemplul turcilor şi să aducem femeile şi copiii la stadion. Ar fi şi o idee împotriva violenţei. Sînt împotriva stadioanelor goale şi mai cred că nu e normal ca un club să plătească din cauza unui individ".

Ploieştenii se inspiră din Turcia, de la ideea avută de Fenerbahce, şi solicită o derogare de la pedeapsa dată miercuri seară de Comisia de Disciplină a LPF.

Oficialii Petrolului fac recurs la decizia Comisie de Disciplină, care obligă gruparea ploieşteană să dispute şase meciuri fără spectatori după incidentele de la întîlnirea cu Steaua, şi vor cere LPF ca la aceste partide femeile şi copiii să aibă totuşi acces pe Stadionul Ilie Oană.

"FC Petrolul Ploieşti a luat act de hotărârea Comisiei de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal în ceea ce priveşte sancţiunile dictate în urma incidentelor de la întîlnirea cu Steaua Bucureşti: interzicerea organizării cu spectatori a următoarelor şase partide de pe teren propriu, precum şi o sancţiune financiară de 60.000 de lei. FC Petrolul Ploieşti va face recurs împotriva acestei decizii şi, totodată, va solicita LPF să permită accesul copiilor şi femeilor, pe stadionul Ilie Oană, la meciurile supuse interdicţiei dictate în şedinţa de astăzi", se arată într-un comunicat, postat miercuri pe site-ul oficial al clubului prahovean.

Citeşte aici ce a decis Comisia de Disciplină miercuri

Meciul Petrolul Ploieşti - Steaua a fost suspendat, duminică seară, la scorul de 0-2, după mai multe incidente ce au avut loc în prima repriză.
Un suporter al echipei Petrolul Ploieşti a intrat pe teren în minutul 41 al partidei cu Steaua, l-a lovit cu pumnul în faţă şi l-a scuipat pe fundaşul stelist George Galamaz, apoi a fost luat la picioare de Martinovici şi de Stanca.

Vezi mai jos tot ce s-a întîmplat pe 9 septembrie pe stadionul lui Fenerbahce, cînd nu mai puţin de 46.000 de oameni au fost la arenă. Însă doar femei şi copii sub 12 ani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
petrolistul1924
petrolistul1924  •  04 Noiembrie 2011, 14:31

bv enache

doctorvlad
doctorvlad  •  03 Noiembrie 2011, 17:05

petrolul are una din cele mai frumoase galerii din Romania! nu e vina intregului club,pentru un dement!

bogdan2418
bogdan2418  •  03 Noiembrie 2011, 14:55

nu e corect ca pentru un cretin sa se joace ca la inmormantare. ce e asa greu sa lase femeile si copiii in tribune? daca nu e in regulament sa se schimbe! ce e asa mare greutate sa realizeze acest compromis care ar duce la un bine pentru toti.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează