FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CHIAJNA

VIDEO Penalty controversat pentru Steaua » Crăciunescu: "E fază grea, dar se putea da". Porumboiu: "Nu știu ce a fost în capul lui Colțescu"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2015 22:08

Faza din minutul 28, cînd Chipciu a obținut ușor un penalty după intervenția lui Dragarski a creat controverse între cei mai importanți foști arbitri din România.

Ion Crăciunescu a comentat la Digi faza și consideră că se putea acorda lovitură de la 11 metri: "Eu dau credit arbitrului. Chipciu lovește mingea, nu Dragarski. Fundașul Chiajnei intră direct la Chipciu, nu să blocheze balonul".

Vezi VIDEO cu faza de la penalty

De partea cealaltă, Adrian Porumboiu a vorbit pentru Dolce și consideră jenantă ușurința cu care Sebastian Colțescu a arătat punctul cu var:

"Cine știe ce brambureală e în mintea lui Colțescu? Nici 5% nu are acoperire la această fază! E jenant să comentez această fază. N-ai unde să o încadrezi. Atacă mingea, lovește mingea, nu se dă nimic, oriunde ar fi pe teren. Nu știu ce a fost în capul lui Colțescu. E de rîsul plînsului".

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
i.am.valahu
i.am.valahu  •  11 Mai 2015, 11:59

pana si comentaorii de la un anumit post vroiau sa zica corner ....nu mai fcsbisti au vazut penalty acolo :)))))

i.am.valahu
i.am.valahu  •  11 Mai 2015, 11:54

ba daca si o faza ca aia naste atatea comentarii inseaman ca suntem chiar pr...osti sau rau intentionati ...

vasy86le
vasy86le  •  11 Mai 2015, 08:40

Poza aia nu spune nimic, aratati poza cand adversarul lui chipciu intra la minge, nu dupa ce minge deviata din piciorul lui e deja departe, se vede clar pe imaginile video ca jucatorul chiajnei a intrat la minge , uitati-va si la traiectoria balonului care se schimba odata cu intrarea jucatorului chiajnei, asa ca "dragi" stelisti", nu va mai plangeti ca ASA a fost avantajata, acum ati fost si voi avantajati si totusi vi se pare corect. Vreti sa pareti corecti cand se greseste in favoarea altor echipe, dar cand asta se intampla in favoarea voastra, totul e ok, e normal, ca na, voi aveti dreptul la greseli in favoarea voastra, altii nu.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează