FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - PETROLUL 1-1

VIDEO Pitbull printre lupi » Adrian Ropotan a devenit cel mai agresiv jucător din Liga 1

Articol de - Publicat luni, 14 septembrie 2015 00:00

Ropotan a marcat din penalty, dar și-a lăsat echipa în inferioritate numerică în minutul 81, după ce a încasat al doilea galben, devenind cel mai agresiv fotbalist din Liga 1, cu o medie de aproape un "avertisment" pe meci.

Adrian Ropotan a semnat cu "lupii" la începutul acestui sezon și a reușit să își pună amprenta asupra echipei aducînd un plus de agresivitate în compartimentul median. În cele opt meciuri în care a evoluat, mijlocașul de 29 de ani a încasat 7 cartonașe galbene.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În meciul cu ASA Tg. Mureș de sîmbătă seara a primit chiar două galbene și a fost eliminat cu 9 minute înaintea fluierului de final.

Fotbalistul a contestat decizia după meci. "Nu știu ce să zic despre al doilea galben. M-am ridicat imediat, n-am zis nimic. Cred că am fost pîndit să primesc roșu!", a declarat jucătorul Petrolului după meci.

Starea de incertitudine de la echipă și ultimul loc din clasament s-au impregnat și în jocul formației, "lupii" fiind cea mai sancționată  formație din Liga 1, cu 37 de cartonașe galbene și 3 "roșii" în cele 10 partide

"Vreau să le cer scuze colegilor că am lăsat echipa în zece. Am fost și înger, dar și demon. Îmi pare rău că n-am învins"
Adrian Ropotan, mijlocaș Petrolul

21de "galbene" și 3 "roșii" a bifat Ropotan în 79 de meciuri în Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  14 Septembrie 2015, 10:20

ropotan=muresan= taietori de lemne si picioare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează