FOTBAL  »  Superliga  »  SURVIVOR ROMÂNIA

VIDEO Viața de film a lui Sebastian Chitoșcă, cel mai nou „Faimos” de la „Survivor România”. De la FCSB, la vopsitor auto

Sebastian Chitoșcă (28 de ani), cel mai nou concurent de la Survivor România, are o poveste de viață specială. Fostul mijlocaș de la FCSB a povestit de ce a renunțat la fotbal la doar 26 de ani. +9   FOTO
Sebastian Chitoșcă (28 de ani), cel mai nou concurent de la Survivor România, are o poveste de viață specială. Fostul mijlocaș de la FCSB a povestit de ce a renunțat la fotbal la doar 26 de ani.

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2021 21:50 / Actualizat vineri, 05 februarie 2021 10:16

Sebastian Chitoșcă (28 de ani), cel mai nou concurent de la Survivor România, are o poveste de viață specială. Fostul mijlocaș de la FCSB a povestit de ce a renunțat la fotbal la doar 26 de ani.

Sebastian Chitoșcă a debutat joi seara la „Survivor România”, în echipa „Faimoșilor”. Fostul fotbalist al celor de la FCSB și-a spus povestea anul trecut, într-o apariție la GSP Live. Acesta a relatat cum a devenit vopsitor auto și vlogger, a vorbit despre drama prin care a trecut fratele său.

Povestea lui Sebastian Chitoșcă, cel mai nou concurent de la Survivor

„Lipsa ofertelor concrete m-a făcut să mă las. După perioada de la FC Botoșani, unde am jucat un an și 3 luni, peste 30 de meciuri în Liga 1, mă așteptam ca următorul sezon să fiu titular incontestabil la ei, mai ales că veneam după o perioadă de inactivitate la FCSB și muncisem mult. Munca pe care am depus-o până atunci mă așteptam să fie răsplătită. Cariera mea a luat-o în jos din acel moment. A venit domnul Liviu Ciobotariu antrenor și n-am mai fost introdus pe teren, decât foarte puțin, aruncat 10 minute pe finalul meciurilor”, a spus Chitoșcă, la GSP Live.

Sebastian Chitoșcă, de la Survivor: „Mă antrenam nebunește la FCSB”

Chitoșcă a povestit ulterior de ce nu a reușit la FCSB, echipă la care a ajuns în ianuarie 2016, în schimbul a 50.000 de euro: „Mă antrenam nebunește la FCSB, crezând că prind și eu un meci. Am jucat cu Foresta în Cupă, după o perioadă petrecută la echipa a doua. 

MM Stoica venea la noi și mă dădea exemplu. La două zile după meciul ăsta, m-am accidentat. A fost o mocirlă infernală acolo, un teren greu. După, am mers pe un sintetic cu echipa a doua și m-am accidentat. S-a rupt totul de acolo”.

TOP 10 concurenți de la Survivor România: cum arată punctajul

LOCUL 10: Cătălin Moroșanu, 56% victorii
LOCUL 1: Melina Dumitru, 75% victorii
LOCUL 9: Jador, 61,5% victorii
LOCUL 3: Maria Hîngu, 73% victorii
LOCUL 3: Marilena Cuciurean, 73% victorii
+5 FOTO

Sebastian Chitoșcă, de la vopsitor auto, la Survivor România

După aventurile eșuate de la Botoșani și FCSB, Chitoșcă s-a văzut nevoit să caute un loc obișnuit de muncă. A fost la un pas să joace la CSA Steaua, aventură stopată forțat de incidentul regretabil prin care a trecut fratele său.

„După ce am plecat și de la Botoșani, mă așteptam să-mi găsesc o echipă de Liga 1, chiar una mai slab cotată. Nu a fost așa, cu oricine am luat legătura mi s-a spus că le pare rău, pentru că folosesc fotbaliști U21 pe pozițiile mele. Am mai stat o perioadă crezând că plec afară. Am primit niște propuneri din Uzbekistan, ți-era și frică să pleci pe acolo.

N-am alergat niciodată după salarii mari, la Steaua și Botoșani am avut 3.500 de euro/lună. Am spus că nu se poate așa, să ajungi să joci pe 1.000 de euro în fotbal... e o sumă foarte mică. Atât primeam eu din Liga 2. Nu am acceptat.

În ultima fază, a venit propunerea de la CSA Steaua, 80 de milioane pe lună. Am fost de acord, pentru că era ultima opțiune. După, a venit nebunia cu fratele meu și nu am mai putut. El a venit în concediu acasă, a fost la un restaurant în Piatra Neamț. În urma unui conflict, a primit un pumn, a căzut cu capul pe marginea terasei de lemn și a intrat în coma de gradul 4. L-au stabilizat foarte repede, l-au transferat de urgență la Iași și, după aceea, a urmat chinul. Nu mai e același om acum.

Imediat, eu am plecat în Germania. Am lucrat într-o vopsitorie auto, am mers două luni la jobul respectiv și mi-a plăcut foarte mult meseria. Am învățat-o chiar foarte bine, mă pricepeam. Patronul respectiv a închis firma însă, iar ulterior am lucrat 4 seri alături de tatăl meu la o fabrică de sushi. Mi-era foarte greu să-l văd pe tata la 56 de ani că lucrează pentru alții. 

Acum, am un canal de YouTube. Jucându-mă pe calculator și având prieteni în domeniul asta în ultimul timp, prietenii mi-au spus să încerc. Cred că am 7 sau 8 zile de când am început și deja am 11 mii de abonați. E extraordinar! Clipul meu în care povestesc de ce m-am lăsat de fotbal are 60.000 de vizualizări”, a declarat Chitoșcă.

Citește și alte știri despre Survivor România. 

FOTO Ana Porgras intră în competiție la Survivor: „Îmi e frică să nu mă accidentez pe trasee”

Cătălin Moroșanu și-a ieșit din fire la „Survivor România” » Pe cine și-a vărsat nervii: „Mereu comentezi, taci din gură!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
bubunika
bubunika  •  05 Februarie 2021, 05:57
Postat de ali.bec pe 04 Februarie 2021, 22:27

Da. Un fecesebist!

Mai bine decat un spartan, ca tine!

eniacostel
eniacostel  •  05 Februarie 2021, 02:57

Nu e vb de nici un fcsbist aici. E vb despre viata unui om ,despre drama fratelui si despre faptul că nici în sport nu e ușor să reușești!

10216741700672837
Kevin Mann  •  04 Februarie 2021, 22:49

Fotbalist, vopsitor, doctor, bucătar, șofer, zidar, profesor, paznic, om de afaceri, vlogger, muzician, pilot, culegător de căpșuni, fermier, om de știință, etcetera.... - să muncești nu-i o rușine. Best wishes to you, Sebastian!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează