GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SURVIVOR

Cătălin Moroșanu și-a ieșit din fire la „Survivor România” » Pe cine și-a vărsat nervii: „Mereu comentezi, taci din gură!”

Cătălin Moroșanu (36 de ani) și Alexandra Stan (31 de ani) au avut un schimb tensionat de replici la „Survivor România”. +27   FOTO
Cătălin Moroșanu (36 de ani) și Alexandra Stan (31 de ani) au avut un schimb tensionat de replici la „Survivor România”.

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 17:42 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 18:29

Cătălin Moroșanu (36 de ani) și Alexandra Stan (31 de ani) au avut un schimb tensionat de replici la „Survivor România”.

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai fair-play concurenți de la „Survivor România”. Luptătorul a încercat de fiecare dată să asigure un echilibru și să detensioneze situația în echipa „Faimoșilor”, dar acum și-a ieșit din fire. 

Survivor România. Cătălin Moroșanu, dispută cu Alexandra Stan

Cătălin Moroșanu a izbucnit la adresa Alexandrei Stan, după ce cântăreața s-a plâns că fetele din echipa „Faimoșilor” nu sunt luate în serios. Luptătorul a fost surprins strigând către ea: „Tu mereu comentezi. Taci din gură!”. 

Moroșanu nu este primul „faimos” care intră într-un conflict cu Alexandra Stan. Cântăreții Zanni și Culiță Sterp au contestat în mai multe rânduri abilitățile vedetei.

Cătălin Moroșanu, plătit regește la Survivor

Cel mai bine plătit concurent al emisiunii de la Kanal D e cântărețul Jador. Pe numele real Remus Ionuţ Dumitrache, acesta ar primi 4.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană. 

Ceilalți bărbați din echipa „Faimoșilor”, Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță sau Culiță Sterp, ar primi sume cuprinse între 1.500 și 3.000 de euro, conform Click. Alexandra Stan nu excelează în timpul probelor, dar este remunerată cu 2.500 de euro, datorită renumelui din industria muzicală.

Cătălin Moroșanu se retrage în 2021

Anul 2021 va fi unul special pentru kickboxing-ul din România. Benny Adegbuyi (35 de ani) și Cătălin Moroșanu (36 de ani) vor lupta într-o gală spectaculoasă. Va fi meciul de retragere pentru cel supranumit „Moartea din Carpați”. 

Într-o apariție la GSP Live, Cătălin Moroșanu dezvăluia că dorește să lupte din nou cu olandezul Errol Zimmerman (34 de ani). În 2010, sportivul român a fost făcut KO, după doar 26 de secunde din luptă. Conform Spotmedia, Zimmerman va fi adversarul lui Moroșanu în 2021. 

VIDEO. Care a fost cel mai periculos adversar pentru Cătălin Moroșanu: „Am o vendetta neterminată cu el”

Citește și alte știri despre Survivor: 

FOTO Becali i-a făcut o invitație incredibilă unui concurent Survivor: „Îți dau mașina, lasă tot și hai”

Care e averea lui Cătălin Moroșanu, „faimosul” de la „Survivor România”: câți bani a luat din aparițiile la TV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
shagrath_d.b_
shagrath_d.b_  •  30 Ianuarie 2021, 18:47

ce legatura are asta cu sportul ???????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close