GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SURVIVOR

Care e averea lui Cătălin Moroșanu, „faimosul” de la „Survivor România”: câți bani a luat din aparițiile la TV

Cătălin Moroșanu (36 de ani) este unul dintre cei mai apreciați concurenți de la „Survivor România”. Sportivul apare în top și la capitolul câștiguri. +27   FOTO
Cătălin Moroșanu (36 de ani) este unul dintre cei mai apreciați concurenți de la „Survivor România”. Sportivul apare în top și la capitolul câștiguri.

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2021 09:02 / Actualizat vineri, 29 ianuarie 2021 09:16

Cătălin Moroșanu (36 de ani) este unul dintre cei mai apreciați concurenți de la „Survivor România”. Sportivul apare în top și la capitolul câștiguri.

Cătălin Moroșanu a făcut o schimbare bruscă în carieră. A luptat ultima dată pe 6 iunie 2019, când l-a învins pe britanicul Daniel Sam, într-o gală organizată la Cluj. Sportivul a profitat de notorietatea câștigată și s-a orientat către viața de televiziune. A apărut în emisiuni la cele mai importante televiziuni generaliste, Antena 1, Pro TV, iar acum la Kanal D. Conform celei mai recente declarații de avere, Moroșanu a obținut 70.000 de euro din contracte TV, în perioada 2019-2020. 

Cătălin Moroșanu, consilier județean la Galați. Ce avere are luptătorul

Cătălin Moroșanu a fost primul pe lista PNL pentru Consiliul Județean Galați. În aceeași declarație de avere este stipulată suma de 3.845 de lei/lună, obținută prin prisma acestei funcții. Moroșanu deține un apartament cu 3 camere în Iași, o casă în Miroslava și un automobil de lux, conform Kanal D

4.400 de euro/lunăeste venitul lui Cătălin Moroșanu, conform declarației de avere

Cătălin Moroșanu, plătit regește la Survivor

Cel mai bine plătit concurent al emisiunii de la Kanal D cântărețul Jador. Pe numele real Remus Ionuţ Dumitrache, acesta ar primi 4.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană. 

Ceilalți bărbați din echipa „Faimoșilor”, Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță sau Culiță Sterp, ar primi sume cuprinse între 1.500 și 3.000 de euro, conform Click. Alexandra Stan nu excelează în timpul probelor, dar este remunerată cu 2.500 de euro, datorită renumelui din industria muzicală.

Cătălin Moroșanu se retrage în 2021

Anul 2021 va fi unul special pentru kickboxing-ul din România. Benny Adegbuyi (35 de ani) și Cătălin Moroșanu (36 de ani) vor lupta într-o gală spectaculoasă. Va fi meciul de retragere pentru cel supranumit „Moartea din Carpați”. 

Într-o apariție la GSP Live, Cătălin Moroșanu dezvăluia că dorește să lupte din nou cu olandezul Errol Zimmerman (34 de ani). În 2010, sportivul român a fost făcut KO, după doar 26 de secunde din luptă. Conform Spotmedia, Zimmerman va fi adversarul lui Moroșanu în 2021. 

VIDEO. Care a fost cel mai periculos adversar pentru Cătălin Moroșanu: „Am o vendetta neterminată cu el”

Citește și alte știri despre Cătălin Moroșanu:

EXCLUSIV Momentele neștiute din cariera lui Cătălin Moroșanu: „M-am bătut pe 100 de euro” + când devine kickboxing-ul sport olimpic?

Gală de senzație anunțată în România » Cătălin Moroșanu se va retrage cu lupta mult așteptată + Benny Adegbuyi și frații Stoica, meciuri de răsunet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
briceag
briceag  •  30 Ianuarie 2021, 00:05

Cam asta-i nivelul jurnalismului GSP, pe cand o sa scrieti si de kickbox? Nimic sportiv, doar "cati bani au facut Morosanu si Man, ce iubita are Coman".

bodrin
bodrin  •  29 Ianuarie 2021, 22:59

Intre doua batai, isi bate el singur capul cu problemele alegatorilor: dupa ce a rezolvat problemele Bahluiului, pe baza experientei acumulate la Iasi, s-a apucat de problemele Dunarii la Galati

elgabri
elgabri  •  29 Ianuarie 2021, 20:25

Asta e facut bani din *** vai de capul lui un *** cu priza la public

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează