GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR

FOTO Ana Porgras intră în competiție la Survivor: „Îmi e frică să nu mă accidentez pe trasee”

Ana Porgras // Foto: Instagram +28   FOTO
Ana Porgras // Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 04 februarie 2021 13:49 / Actualizat joi, 04 februarie 2021 13:58

Fosta gimnastă Ana Porgras, 27 de ani, va intra de joi în competiție la Survivor România în echipa Faimoșilor.

Ana a declarat la Kanal D că își dorește să participe în această competiție pentru a arăta că și femeile pot supraviețui în condiții dificile.

„Cred că voi face faţă acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viaţa de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înţelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forţă fizică, sunt tolerantă şi văd partea bună a lucrurilor. Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic. Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor”, a spus Ana Porgras pentru sursa citată.

+24 FOTO

Considerată una dintre speranțele gimnasticii românești, Ana Porgras s-a retras la doar 18 ani din cauza unei accidentări grave. Până să se retragă, ea și-a trecut în palmares medalia de aur la bârnă la CM 2010 și cea de bronz la paralele la CM 2009.

Citește și alte știri despre Survivor:

Cătălin Moroșanu și-a ieșit din fire la „Survivor România” » Pe cine și-a vărsat nervii: „Mereu comentezi, taci din gură!”

Câți bani primește Cătălin Moroșanu la „Survivor România” » Nu se apropie de Jador, cel mai bine plătit concurent

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
polistul68
polistul68  •  05 Februarie 2021, 08:10
Postat de kordell pe 04 Februarie 2021, 22:30

Nu , ai auzit de proofread ?

Asa e cand nu te bazezi pe tine...proofred e ca si google translate....ia fiecare cuvant intidividual.....ia da tu sa-ti corecteze/traduca un proverb..hai sa o lasam asa...ideea e ca, nu poti sa te iei de o campioana mondiala, ca a facut o mica gresala de exprimare..dar repet, cred ca aici e singurul loc unde aveti si voi ceva de spus...

kordell
kordell  •  04 Februarie 2021, 22:30
Postat de polistul68 pe 04 Februarie 2021, 22:26

NIMENI insemna ca...ca esti un nimeni..esti prea marunt ca om...prea ieftin..Incearca sa faci si tu ceva in vaita, apoi sa vina un NIMENI si sa-ti spuna ca nu cunosti gramatica limbii romane...ti-ar placea ? Ar fi corect ? Am scris corect acum ?

Nu , ai auzit de proofread ?

polistul68
polistul68  •  04 Februarie 2021, 22:26
Postat de maddad pe 04 Februarie 2021, 22:23

Poate Ana a gresit, desi nu cred, ci asa stie ea sa se exprime, dar tu clar ești ***, adica nu stii sa scrii, dat cum ai putea sti cu cele patru clase ale tale? Concret, sr spune/scrie "fii si tu", nu "fi si tu". De asemenea, spui: "scrii aici, unde nu te stie nimeni" . Dar te intreb eu, incultule, cum ar putea sa ma stie "nimeni". "Nimeni" nu exista. Corect semantic este "nu te stie cineva", iar din punct de vedere al topicii corect e: "nu este cineva care sa te stie". Sunt sigur ca nu vei pricepe, dar poate citeste cineva care are capacitatea intelectuala de a pricepe.

NIMENI insemna ca...ca esti un nimeni..esti prea marunt ca om...prea ieftin..Incearca sa faci si tu ceva in vaita, apoi sa vina un NIMENI si sa-ti spuna ca nu cunosti gramatica limbii romane...ti-ar placea ? Ar fi corect ? Am scris corect acum ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează