FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - CSMS IAŞI 1-1

VIDEO Probleme de arbitraj la meciul dintre Chiajna şi Iaşi » Ilfovenii au primit penalty la o fază controversată

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2016 21:02

Concordia Chiajna a deschis scorul în urma unei lovituri de la 11 metri în remiza 1-1 cu CSMS Iaşi, însă reluările au arătat că intervenţia lui Frăsinescu asupra lui Cristian Garica s-a petrecut în afara careului.

În minutul 13 al meciului, fundaşul celor de la CSMS Iaşi a fost eliminat după o intervenţie la marginea careului asupra lui Garica. Obodo a executat penalty-ul şi a deschis scorul pentru ilfoveni.

Vezi AICI faza penalty-ului

Nicolo Napoli, antrenorul ieşenilor a criticat decizia arbitrului la interviul de la finalul meciului.

"A fost greu, cu eliminare după 10 minute și un penalty acordat nu știu de ce. Am jucat 50 de minute cu un om în minus, dar am reușit să egalăm și am avt posesia. Rezultatul de egalitate este echitabil până la urmă. După minutul 10 se anunța un meci foarte greu, dar baieții s-au sacrificat extraordinar", a declarat antrenorul italian.

A fost sau nu penalty la intervenţia lui Frăsinescu?

DA
NU

 

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (4)
mircea_cjn
mircea_cjn  •  31 Martie 2016, 08:18

Da, e clar ! Tema e ca Steaua sa fie campioana iar Voluntari si Chiajna sa scape. Ba chiar pe Voluntari vor sa-i bage in cupele europene, in locul lui ASA TG Mures.

sakamoto
sakamoto  •  30 Martie 2016, 23:27

Chiajna si voliuntari, cele doua satuce ilfovene, sint favoritele *** de la lpf. Trebuie cu orice pretz sa ramana pe prima scena a fotbalului Mafiot romanesc. Vai de voi amarashtenilor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

166519390404871
Cristian Gherasim  •  30 Martie 2016, 23:17

Ce mai conteaza?Se vorbeste ca la Chiajna ar fi din umbra nea Mircea ,la Voluntari e Corleone .Si Chiajna si Voluntari joaca cu 2-3 spectatori ,dar arbitrilor le place asa .Se poate muta un penalty comis si la centrul terenului in careu ....ce-i asa greu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează