FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Răzvan Oaidă, primele antrenamente la FCSB » Ce spune despre Bogdan Andone și naționala U21

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iunie 2019 14:03

Răzvan Oaidă (21 de ani/mijlocaș central) s-a pregătit astăzi sub comanda lui Bogdan Andone la FCSB și are numai cuvinte de laudă despre noul tehnician al roș-albaștrilor.

„E o perioadă aglomerată, dar benefică pentru noi. Ne va ajuta pentru sezonul următor. M-am integrat foarte bine, băieții sunt foarte OK. Sunt nerăbdător să joc.

Bogdan Andone este un antrenor foarte bun, un antrenor deschis, care încearcă să discute cu noi cât mai mult. În mare parte știm care va fi sistemul. Lucrăm zi de zi și încercăm să facem ce ne cere Mister la antrenamente. În sistemul 4-3-3 cred că pe poziția de inter mă simt cel mai bine”, a declarat Răzvan Oaidă.

„E o provocare pentru mine, e un pas important în cariera mea. Știm cu toții că la Steaua a fost și va fi mereu concurență. Încerc să dau totul și să joc cât mai mult” Răzvan Oaidă

Gigi Becali a plătit 700.000 de euro celor de la FC Botoșani pentru transferul lui Răzvan Oaidă.

600.000 €e cota de piață a lui Oaidă, conform transfermarkt.de

regretă că nu e la u21

Răzvan Oaidă a vorbit și despre naționala U21, care a învins în debutul la EURO 2019 pe Croația, scor 4-1. Mijlocașul n-a fost convocat din cauza unei accidentări care l-a ținut o bună bucată de timp pe tușă.

„Mă bucur pentru colegii mei de la tineret. I-am încurajat și înainte de meci. Îmi doresc să continue pe aceeași linie. Îmi pare rău că nu sunt și eu acolo, dar consider că Dumnezeu are un plan pentru fiecare. Așa a fost să fie... să fiu aici și să mă pregătesc cu echipa.

Anglia are câțiva jucători extraordinar, e o echipă foarte bună. Sunt foarte optimist în privința acestui meci. E un grup frumos și unit acolo”, a adăugat Oaidă.

Vezi și:

FCSB // VIDEO + FOTO Nu-i de glumă cu Andone! Noul antrenor al roș-albaștrilor vrea să fie șeful vestiarului: detalii inedite de la antrenamentul de azi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
catalynn
catalynn  •  20 Iunie 2019, 15:27

Jos pălăria pt ne-a jjijji, și-a adus un jucător cu nume predestinat :-))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează