FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - GAZ METAN 0-0

VIDEO Red Alert » FC Botoşani şi Gaz Metan s-au întrecut în eliminări, nu în goluri: 0-0

Marius Avram, 37 de ani, a arătat 5 cartonașe roșii în cele 5 meciuri pe care le-a arbitrat în acest sezon de L1
Marius Avram, 37 de ani, a arătat 5 cartonașe roșii în cele 5 meciuri pe care le-a arbitrat în acest sezon de L1

Articol de - Publicat joi, 01 decembrie 2016 00:00

Fiecare echipă a terminat meciul în 8 jucători de câmp, după o partidă încinsă și spectaculoasă în partea a doua.

Două formații frumoase ale campionatului nu puteau scoate un meci mai potrivit. Obsesia pentru atac a lui Grozavu s-a ciocnit cu rigurozitatea lui Pustai, iar de câștigat au avut privitorii.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ocaziile au curs, intrările au fost de multe ori peste limita regulamentului, însă sentimentul general a fost că pe gazon au fost două trupe care nu au vrut să mintă fotbalul.

Iar când pasiunea e mare, aceasta poate da în patimă și au început cartonașele roșii. Primul a fost încasat de Miron, care din poziție de ultim apărător l-a tras de tricou pe Llullaku, iar după a dat și în minge. Avram i-a arătat roșu direct!

N-au trecut multe minute și Susnjar a fost tras de tricou de Astafei la un corner, iar sârbul, impulsiv, l-a împins pe atacantul botoșănean. Roșu direct. N-au ajuns cele două eliminări!

Golofca a simulat un fault și a văzut al doilea galben. Mijlocașul ofensiv s-a dezlănțuit printr-o criză de nervi! Zaharia a egalizat situația la "roșii" în prelungiri, după o tragere de tricou.

Ocaziile s-au bătut la cele două porți flancate de proteste și înjurături, însă scorul a rămas 0-0. Dacă Gazul încă se învelește cu o pătură caldă în play-off, la Botoșani a venit iarna și nu prea mai ajunge plapuma.

"E greu în deplasare, drum lung, probleme multe, dar și foarte frig aici... Am câștigat un punct important, ne gândim deja să batem pe Dinamo, etapa viitoare"
Eric de Oliveira, mijlocaș Gaz Metan

11meciuri fără înfrângere au bifat medieșenii. Ei și-au egalat recordul din primăvara lui 2010, când pe bancă era tot Pustai

botosani gaz metan 0 0

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
749913671784643
Razvan Marcel  •  01 Decembrie 2016, 15:01

Gazul o echipa fricoasa,care au jucat o repriza cu un om in plus,8 contra 9 ,dominata clar,ratari peste ratari pt Botosani,au iesit doar pe contratac ,dar foarte putin.Sa vezi ,cum dadeau oriunde,si daca se dadea penalty la Cretu,a pus intentionat mana pe minge.Daca erau egali pe teren,castiga Botosani,fara probleme.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  01 Decembrie 2016, 11:43

A avut grija Avram ca Dinamo sa nu aiba probleme la Medias! Iata ce inseamna campania "Uniti salvam arbitrajul romanesc!".

Vezi toate comentariile (2)
Comentează