FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CHIAJNA 3-1

VIDEO ”Regele” pe podium » Viitorul s-a impus fără emoții împotriva Chiajnei, scor 3-1

Nedelcu a fost omul meciului
Nedelcu a fost omul meciului

Articol de - Publicat marti, 18 august 2015 00:00

Formația lui Hagi rămîne fără înfrîngere în actualul sezon și urcă pe trei, la un punct de liderul Astra.

O partidă zbuciumată! Încă din primele minute, Viitorul s-a năpustit pe adversar și anunța o victorie facilă. Ianis Hagi l-a încercat pe Matache din lovitură liberă, goalkeeperul a respins, pentru ca la faza imediat următoare Nedelcu să fie trîntit în careu de Lucian Ion și Bîrsan să dicteze penalty (5). Tănase a transformat și a bifat a treia reușită din actuala stagiune.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Rămasă în zece după eliminarea lui Madeira, Chiajna a îmbrăcat haina victimei sigure. După ocazii în lanț ale constănțenilor, Nedelcu a tras perfect de la 30 de metri (38) și a mărit handicapul, execuție la care Matache a rămas spectator.

Ianis iartă, Chiajna se trezește

Gafele au continuat în rîndul ilfovenilor, Constantinescu a făcut henț în careu și a doua lovitură de pedeapsă a fost la mîna căpitanului. Hagi a tras (50), însă Matache a luat chipul portarului de la Liberec și a respins de lîngă bară.

Dacă mijlocașul de 16 ani putea închide partida, Concordia a mai primit o șansă: Serediuc a trezit partida în ultimul sfert cu o reușită de senzație, însă inutil!

Ilfovenii au ieșit la joc în inferioritate numerică și Chițu i-a lovit pentru a treia oară după o acțiune personală cu două minute înainte de final.

"Am făcut o primă repriză foarte bună, dar Chiajna s-a descurcat mult mai bine după pauză. Ianis o să înveţe, e tînăr. Şi-a cîştigat dreptul de a fi titular"
Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul

"Nu renunţ la post, nu mi-e frică de nimic. Am fost dezavantajaţi. Ianis trebuia eliminat, al doilea galben pentru un henţ. La fel şi Nicoliţă după o intrare la Bucurică"
Marius Baciu, antrenor Concordia

viitorul chiajna 3 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
cbre
cbre  •  19 August 2015, 10:58
Postat de tandd pe 18 August 2015, 10:25

n-am vazut meciul asa ca nu prea pot comenta penalty primite,dar ma gandesc totusi ca la sfarsitul sezonului viitorul o sa aibe 40 goluri marcate din care 35 minim din penalty,Nu stiu care e procentul dar cred ca are minim un penalty pe meci

Si, care e problema daca primesc 35 de penalty-uri?!

bivumu
bivumu  •  18 August 2015, 13:00

Am reprivit fazele de la penalty-uri . E posibil ca unii sa nu isi doreasca sa vada. Este posibil ca eu sa nu vad bine, dar sunt convins ca penalty-urile au fost acordate corect.

valentincronic
valentincronic  •  18 August 2015, 11:41

*** va scrie ceva pe peretele personal despre albitrajul de aseara ? nu cred....ei ies si tipa si fac conferinte doar cand nu le convine treaba ...tipic romanesc

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează