FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - VIITORUL 0-1

VIDEO Regele reparator » Iancu a revenit cu gol la Viitorul în meciul cu Voluntari, scor 1-0

Iancu savurează prima sa reușită după 10 luni. Precedentul gol, în septembrie 2015, când a înscris pentru Karabukspor în Cupa Turciei, la 2-0 cu Arsinspor // FOTO Raed Krishan (Voluntari)
Iancu savurează prima sa reușită după 10 luni. Precedentul gol, în septembrie 2015, când a înscris pentru Karabukspor în Cupa Turciei, la 2-0 cu Arsinspor // FOTO Raed Krishan (Voluntari)

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iulie 2016 00:00

Hagi îl readuce în atenție și pe Iancu, după ce a izbutit să-l restarteze în anii trecuți pe Alibec. Ex-stelistul s-a întors în L1 cu gol după o perioadă în beznă.

Gică Hagi încearcă să dezvolte o academie profitabilă, dar clubul lui seamănă deocamdată mai mult cu un service decât cu o fabrică. Gică își demonstrează încă o dată abilitățile de scouting, "ochiul" pentru jucători aruncați de alții și buni de reparat, piesă cu piesă, și readus pe piață.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Gabi Iancu e noul obiectiv al lui Hagi și prima impresie iscălește peste notițele de cumpărături ale lui Gigi Becali. Patronul Stelei poate să-și rezerve o parte din încasările verii ăsteia pentru un eventual al doilea transfer al lui Iancu. Becali l-a mai cumpărat o dată cu 800.000 de euro și l-a aruncat gratis înapoi la Viitorul.

Mai bine pentru Iancu și perfect pentru Gică! Pare că "Regele" e singurul deținător al codului PIN valabil pentru acest fotbalist ale cărui calități deveniseră aproape invizibile la Steaua.

Tehnică, fizic bun și un stâng excelent pentru faze fixe. Hagi a început să reasambleze toate talentele lui Iancu. Gabi a dat semne în revenirea de la Voluntari că nu și-a consumat de tot talentul, că e posibil să-și regenereze valoarea în fața patronului-antrenor.

Așa cum a fost posibil cu Alibec, pe care tot Gică l-a pescuit într-un moment în care Denis se scufundase de tot, aruncat de Inter în Belgia și apoi pe nicăieri.

Marin și Florin Tănase sunt brandurile care promovează academia de juniori fondată de "Rege". Alibec și Iancu vorbesc despre încrederea lui Hagi că fotbaliștii pot fi și reparați, nu neapărat creați de la zero.

A ținut Voluntariul în joc

Lucian Rusandu nu a acordat un penalty pentru Viitorul, într-o fază cu Iancu victimă a unui atac din arte marțiale al lui Bornescu. Faza s-a petrecut în minutul 36. Portarul a ieșit cu piciorul ridicat și s-a oprit cu talpa pe spatele atacantului.

Gabi nu a profitat, reacția lui nu a speculat duritatea intervenției lui Bornescu, însă "centralul" tot trebuia să dicteze lovitură de pedeapsă. Rusandu a mai tratat blând un henț al lui Alex Coman. În minutul 6, a șutat Iancu și balonul s-a oprit în mâna apărătorului.

Fundașul stânga nu a jucat intenționat mingea cu mâna, dar a avut brațul îndepărtat destul de mult pentru ca atingerea să sară în ochi. Arbitrul a lăsat jocul să continue.

"Gabi a fost arma noastră secretă și o să arate că-i foarte puternic! Suntem foarte bucuroși că s-a întors"
Romario Benzar, mijlocaș Viitorul

"N-am fost erou, am contribuit puțin la victorie. Chiar am avut emoții întrucât nu mai jucasem de foarte mult timp"
Gabi Iancu, atacant Viitorul

"Iancu, Chițu și Tănase sunt jucători de mare valoare pe care nu poți să-i găsești așa ușor! Hagi a făcut o echipă excelentă"
Basarab Panduru, expert Dolce

voluntari viitorul 0 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează