FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - VIITORUL 1-1

VIDEO Remiza celorlalți » "Prințul" Edward și "Regele" Gică s-au anihilat reciproc: 1-1

Fotbaliștii Viitorului nu știu dacă să se bucure sau nu după punctul scos la Severin
Fotbaliștii Viitorului nu știu dacă să se bucure sau nu după punctul scos la Severin

Articol de - Publicat duminica, 13 martie 2016 00:00

E ceva să dai gol la prima ocazie, iar această oportunitate fericită să apară în primul minut al reprizei secunde după o jumătate de meci mizerabilă!

Răuță l-a angajat pe Ciucur, acesta a dat o centrare de fotbalist pentru Nicoară, care nu i-a iertat nici pe apărătorii centrali ai Viitorului, nici pe portar: 1-0!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Pandurii au prins viață, iar Pecanha (50) a respins cu greu, în lateral, o lovitură liberă a lui Ciucur. Pandurii "prințului" Edward erau pe locul 1, fie și pentru o seară, erau momente de joc care îi făceau pe gorjeni să viseze frumos.

Gol de Champions

Junii și importurile lui Hagi au condus ostilitățile în prima repriză, doar că Ianis și Nicoliță n-au găsit plasa pe interior. "Regele" vedea cum se risipesc și ultimele șanse la titlu. Biciuiți verbal de pe margine, jucătorii Viitorului au tras tare pentru a nu vorbi despre campionat la trecut.

După câteva atacuri nereușite, o pasă superbă a lui Ganea l-a găsit pe Vlad Rusu (73), inspirat, preluare și execuție de Champions League, gol, cu toată opoziția lui Vasco Fernandes.

Final aprins

Viitorul a controlat meciul, în bună parte, însă "Regelui" i-a lipsit lovitura decisivă. A scos numai un punct după două eșecuri ce-au zguduit moralul băieților săi. Pe final, Ioan Filip (74) a lovit bara, Benzar și Răzvan Marin au pus presiune pe Stanca mai ceva decât șefii de la Combinat.

Ultima oportunitate i-a aparținut golgeterului campionatului, Hora (89), prima dată când s-a văzut în meci!, șut ce-a vizat colțul lung, prilej pentru Pecanha să se întindă perfect.

Oltenii s-au apropiat la un punct de lider, fără a avea forța să-l depășească. Hagi era un car de nervi, imediat după meci, Viitorul putea mai mult, însă din nou n-a putut.

Săpunaru, în pericol

Probleme mari pentru Pandurii: Cristi Săpunaru a ieșit accidentat după nici o oră de joc, astăzi urmează să facă un RMN pentru a se vedea exact ce are. Internaționalul ar putea să aibă entorsă la glezna stângă, ceea ce l-ar scoate din planurile lui Edi Iordănescu pentru câteva săptămâni.

"Nu vedeți ce se-ntîmplă cu arbitrajele la ultimele 6-7 meciuri ale noastre?! Nu suntem lăsați să jucăm!"
Gică Hagi, antrenor Viitorul

"Să nu inventăm penalty-uri, Viitorul a zis și după meciul din sezonul regular că a avut, iar specialiștii au spus că nu!"
Edward Iordănescu, antrenor Pandurii

"Ne-am retras prea mult și-am plătit. Mergem la Dinamo să batem. Nu suntem suporterii nimănui, jucăm pentru noi"
Adrian Ropotan, mijlocaș Pandurii

10 cartonașegalbene a luat Ropotan în 22 de meciuri în acest sezon, plus două "roșii"

1 victorieare Viitorul în 2016, 2-1 cu Petrolul, în deplasare. În rest, o remiză și 3 eșecuri

 pandurii viitorul 1 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
sakamoto
sakamoto  •  13 Martie 2016, 12:45

Arbitrii la comanda, stabilesc configuratia clasamentului! Fiecare meci este trintit de borfasii penali. Acestia acumuleaza astfel, averi uriase. Milioane de euro. DNA, FBI, cind faceti curatenie in fotbalul Mafiot romanesc? Ce mai asteptati?

para.para
para.para  •  13 Martie 2016, 10:42

In sfarsit ghesepeul a mai scos de la naftalina o porecla pentru fotbalul dambovitean: "Prințul" Edward. In lipsa altui print, era imposibil ca angajatii ghesepisti sa nu inventeze ei o noua porecla.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează