FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA - PETROLUL 1-1

VIDEO Remiza nimănui » Voinţa şi Petrolul rămîn în zona periculoasă a clasamentului după remiza din meciul direct

Hamza a fost încă o dată decisiv pentru Petrolul.
Hamza a fost încă o dată decisiv pentru Petrolul.

Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 aprilie 2012 04:09

Voinţa şi Petrolul rămîn în zona periculoasă după un meci plin de evenimente.

Sibienii au avut ce să vadă la confruntarea de ieri dintre Voinţa şi Petrolul pentru că antrenorii celor două echipe au decis să nu închidă jocul. Zăgrean a spart gheaţa repede, după ce l-a lobat pe Hamutovski din afara careului (6).

Minutul 13 i-a dat fiori lui Dănălache, care a scăpat pe sub picior o minge degajată de apărarea Petrolului, dar s-a redresat şi a scos de pe linia porţii, evitînd o gafă penibilă. Goalkeeperul oaspeţilor a fost doar spectator şapte minute mai tîrziu, cînd Hamza (20) a reluat simplu cu capul şi a restabilit egalitatea după centrarea lui Ben Djemia.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Două "roşii", niciun gol

Asediul oaspeţilor s-a domolit, sibienii au prins curaj, iar Maghici (42) a fost la cîţiva centimetri de gol după ce a lovit transversala cu un şut spectaculos de la 25 de metri. Planurile lui Pelici au fost date peste cap de Forika, fundaşul fiind eliminat în finalul primei reprize, după ce l-a lovit pe Hamza.

Tehnicianul gazdelor s-a redresat, a scos un atacant şi l-a introdus pe Sergiu Bar, dar sibienii şi-au regăsit pulsul doar după ce Străuţ (58) a fost trimis şi el la vestiare după un fault dur la mijlocul terenului. Scenariul primei reprize s-a schimbat total, ambele echipe au preferat să nu forţeze, chiar dacă Beza (81) a fost la un pas să aplice lovitura de graţie în final. Sibiul a avut iniţiativa, dar Petrolul s-a blocat şi a plecat cu un punct care nu o scoate din zona nisipurilor mişcătoare.

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Eliminări la minut
Istvan Kovacs a avut două episoade delicate în partida de ieri. Forika a fost eliminat corect după ce a văzut două cartonaşe galbene la interval de două minute, iar Străuţ a reuşit aceeaşi performanţă, după ce a fost avertizat la două faze consecutive din mitanul secund. Meciul din tur a fost urmat de un scandal imens, după ce Andrei Chivulete a dictat 3 penaltyuri şi 2 cartonaşe roşii, fiind suspendat pe o perioadă de 6 luni.

Mulţescu s-a enervat
Tehnicianul oaspeţilor nu a înţeles atitudinea elevilor săi, care au preferat să se retragă în finalul jocului cu Voinţa Sibiu. Acesta a venit în repetate rînduri la marginea terenului şi şi-a îndemnat jucătorii să iasă la atac pentru a cîştiga toate cele trei puncte. Mulţescu a avut şi un duel verbal cu fanii gazdelor, dar a fost liniştit de arbitrul de rezervă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
david19
david19  •  24 Aprilie 2012, 10:25
Postat de axg87 pe 23 Aprilie 2012, 08:46

chiar nu vede nimeni ca bikana ala este o petarda?mingea vine spre el iar el sta cu spatele si topaie ca martalogul total pe dinafara fazei. E al nu stiu catelea gol pe care il luam din cauza lui si pana acum a reusit performanta ca decat la meciull cu cfr sa nu fie titular.

bikana si zerka sunt printre cei mai slabi fotbalisti din liga 1

fibra
fibra  •  23 Aprilie 2012, 13:41

Din pacate transmisia televizata a fost sub orice critica.E de mirare ca acei oameni au facut transmisii corespunzatoare de baschet,handbal,polo.Avind o calitate submediocra nu am putut urmari mai mult de 15 minute pe parcursul intregului meci.

axg87
axg87  •  23 Aprilie 2012, 08:46

chiar nu vede nimeni ca bikana ala este o petarda?mingea vine spre el iar el sta cu spatele si topaie ca martalogul total pe dinafara fazei. E al nu stiu catelea gol pe care il luam din cauza lui si pana acum a reusit performanta ca decat la meciull cu cfr sa nu fie titular.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close