FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - ASA 1-0

VIDEO Renaşterea » E clar: CraiOlguţa are o altă faţă sub comanda lui Emil Săndoi şi a lui Sorin Cârţu: victorie şi cu ASA

Foto: Bogdan Dănescu
Foto: Bogdan Dănescu

Articol de - Publicat luni, 29 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 00:08

Oltenii au victorii la 0 în ultimele 3 runde, la care se adaugă calificarea în ”optimile” Cupei.

Ştiinţa s-a metamorfozat în ultima lună. Echipa este demnă de brand-ul oraşului, are altă atitudine, creează impresia că se poate lupta cu oricine în Liga 1. "Era Săndoi - Cârţu" pare una luminată comparativ cu cea a lui "Jerry" Gane, cînd oltenii erau ciuca bătăilor.

VIDEO: Vezi AICI golul meciului!

A zgîndărit păianjenul
Băieţii în alb şi albastru joacă altceva. Nu e fotbalul-spectacol practicat de Maxima, dar pasele au început să meargă, jucătorii arată că au făcut pregătirea împreună, se luptă, e chin, însă unul pozitiv. Din simbioza muncii şi a atmosferei bune din ultima lună s-a născut singura reuşită a partidei.

Curelea a ştiut cum să obţină penalty-ul, în faţa lui Mureşan, iar Brandan a avut o execuţie de superclasă, la vinclu. Ştia el de ce şi-a pus mintea la contribuţie în aşa fel încît să ia "roşu" la Cluj ca să stea în Cupă cu Caransebeş şi să evolueze cu mureşenii!

Iar victorie, cu om în minus
Una din surprizele frumoase ale startului sezonului, ASA a uitat fotbalul la Tîrgu-Mureş. N'Doye a fost slab, colegii săi l-au imitat. Şi soarele a început să strălucească în Bănie, chiar dacă meciul n-a fost dinamic.

Curelea (67) a scăpat singur, dar a şutat nedemn pentru un fotbalist plătit cu peste 100.000 de euro pe an. Tîrnăcop (70) a avut o acţiune personală, însă Viciu a respins din faţa lui Băluţă.

Brandan (77) a mai avut o "bombă", de la 30 de metri, după care a călcat pe priză, sau pe piciorul lui Amauri, şi s-a curentat, iar arbitrul l-a trimis mai devreme la vestiare.

Ca şi împotriva Oţelului, cu un om în minus, muncitoreşte, fără să fie cu gîndul la spectacol, ci la agoniseală, craiovenii au apărat fără prea mari eforturi avantajul minim de pe tabelă. Şi s-au îndepărtat de zona roşie a clasamentului.

4-0 este golaverajul oltenilor în cele 3 victorii din campionat, în mandatul lui Cârţu şi Săndoi. La care se adaugă victoria din Cupă, 2-1 cu FC Caransebeş. În "era Gane", craiovenii acumulaseră 2 puncte şi au fost eliminaţi de Rapid din Cupa Ligii

"Victorie mare. Aşteptăm cu încredere meciul cu Dinamo. Mi-a plăcut atitudinea băieţilor, cred că şi suporterii vor veni în număr şi mai mare la partidele noastre" ( Emil Săndoi, antrenor CS U Craiova)

"Jocul a fost decis de faza penalty-ului, care nu anunţa mai nimic. 11 metri acordat uşor. Am fost lenţi, previzibili, n-am reuşit să creăm panică la poarta adversă" (Adrian Falub, antrenor ASA)

635664-csu-craiova-asa-tirgu-mures-1-0.jpg

Inbox

- În minutul 25, arbitrul Petrescu a acordat penalty după ce Mureşan l-a busculat în careul mureşenilor pe Curelea. Oaspeţii au protestat vehement.
- În minutul 87, Brandan a văzut direct cartonaşul roşu după o intrare dură, cu talpa, pe pulpa lui Amauri.
- Titular cu U Cluj (2-0), Bawab s-a accidentat şi n-a fost ieri nici măcar în lotul de 18.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
stefy29
stefy29  •  03 Octombrie 2014, 18:33
Postat de savoss pe 03 Octombrie 2014, 12:05

Inca ceva, etapa viitoare tin pumnii nenorocitilor de caini rosii, si marturisesc ca niciodata nu as fi crezut ca voi tine cu Dinamo impotriva unei echipe din Craiova.

n-am crezut ca vreodata o sa strig- Hai Dinamo!

stefy29
stefy29  •  03 Octombrie 2014, 18:32
Postat de savoss pe 03 Octombrie 2014, 12:05

Inca ceva, etapa viitoare tin pumnii nenorocitilor de caini rosii, si marturisesc ca niciodata nu as fi crezut ca voi tine cu Dinamo impotriva unei echipe din Craiova.

Sa le dea dinamo de la 5 in sus, asta-mi doresc.

savoss
savoss  •  03 Octombrie 2014, 12:05

Inca ceva, etapa viitoare tin pumnii nenorocitilor de caini rosii, si marturisesc ca niciodata nu as fi crezut ca voi tine cu Dinamo impotriva unei echipe din Craiova.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează