FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - PETROLUL 2-0

VIDEO Retrogradaţi de Benga! Fundașul Petrolului a comis penalty și a fost eliminat: 0-2 cu Voluntari

Articol de - Publicat duminica, 22 mai 2016 00:00

Petrolul a retrogradat matematic după ce fundaşul central a făcut un penalty după care a fost eliminat.

Visul Petrolului de a juca şi de la anul în prima ligă prinsese un sâmbure de speranță odată cu venirea lui Jerry Gane pe banca ploieştenilor. "Lupii galbeni" au avut sub tutela lui Gane poate cele mai bune evoluţii ale sezonului şi sperau să bată Voluntariul pentru a continua lupta.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Din păcate, Alexandru Benga a făcut tot ce a putut pentru a-şi retrograda echipa. Întâi a făcut un henţ în careu impardonabil, transformat de Bălan de la punctul cu var, apoi, în minutul 35, l-a faultat dur pe Rus, a primit "galben" şi a fost eliminat.

Culmea, în partea a doua, deşi în inferioritate numerică, Petrolul a controlat jocul, punând presiune continuă pe poarta ilfoveană! Din păcate pentru Ploieşti, în poarta Voluntarilor a fost bătrânul Bornescu, care a apărat incredibil, amintind de paradele geniale pe care le avea cu ani în urmă, când securiza buturile Craiovei.

În ultimul minut al prelungirilor, Bălan a reuşit "dubla" după o pasă foarte bună a lui Daniel Pancu.

"Flocea" e noul antrenor

FC Voluntari a ajuns la un acord cu Florin Marin pentru postul de director tehnic. Totuşi, la meciul de ieri, "Flocea" a stat în tribună pentru că nu a reuşit cu o seară înainte de joc să rezolve formalităţile legale.

Astfel, s-a creat o situaţie amuzantă, pe banca tehnică au stat Dinu Todoran, ca secund, şi Sorin Popescu, care a fost şi "principalul" de pe foaia de joc, iar "Flocea" a dat indicaţii din tribuna aflată la un metru de banca tehnică.

"Personal am făcut un meci foarte prost, am pierdut jocul şi am retrogradat, sunt principalul vinovat pentru acest eşec şi mă doare sufletul. Le cer scuze suporterilor, colegilor şi tuturor celor pe care i-am întristat"
Alexandru Benga, fundaş Petrolul

voluntari petrolul 2 0

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
545074969006384
Florian Rotaru  •  22 Mai 2016, 15:15

LOCUL LOR A PETROLULUI E IN LIGA 2

gabonne1982
gabonne1982  •  22 Mai 2016, 12:56

Sa fim seriosi,Petrolul era cam de mult retrogradata,chiar daca nu matematic.Doar un naiv ar mai fi putut sa creada ca vor scapa pe acest final de play-out

portardelegenda
portardelegenda  •  22 Mai 2016, 11:36

ca voi sunteti jurnalisti facuti la apelul de seara e mai mult decat evident dar sa dai un titlu din asta tip ghilotina e nesimtire crasa iar daca as fi patronul ziarului astuia te-as da afara fara nici o remuscare pentru ca demonstrezi ca din punct de vedere uman esti o mizerie cu doua piciare . Fotbalul e un sport colectiv unde se pierde si se castiga in echipa mai ageamiule . Da-ti demisia.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează