FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - PETROLUL 2-0

FC Voluntari respiră! A câștigat 2-0 cu Petrolul și speră într-o minune pe acest final de sezon! Ploieștenii au retrogradat matematic

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2016 16:26

FC Voluntari a întrerupt seria înfrângerilor și s-a impus pe teren propriu cu Petrolul, scor 2-0. Ambele reușite ale ilfovenilor au purtat semnătura lui Adrian Bălan, prima fiind din penalty. 

În urma acestui rezultat Voluntari se apropie la 3 puncte de Concordia Chiajna, care e pe 5 în play-out, primul loc deasupra locurilor periculoase.

Petrolul nu mai are nici o șansă să se salveze de la retrogradare. A 8-a retrogradare a Petrolului, dupa 52, 74, 78, 84, 88, 2002,2004

Vezi aici liveTEXT

Echipele de start:

FC VoluntariBornescu - Filipov, Țîru, Maftei, Mitache - Moke - Rus, Achim, Novac, Enceanu - A. Bălan
Rezerve: Balauru, Călințaru, Iorga, Pancu, Novakovici, Căpățînă, Tudorie

Petrolul: Cobrea - David, Mișelăricu, Benga, Begeorgi - Gavrilă, Guerriero, Ziani, Astafei - Zoubir, Pacar
Rezerve: I.Popescu, Alecsandru, Bucșă, Markos, Costache, Paolucci, Beța

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
zoroviola
zoroviola  •  22 Mai 2016, 11:13

...BLATIST ORDINAR!!!!.Ma mir ca nimeni n-a observat.Si in meciul tur a luat galben in prima repriza,impreuna cu alt blatist Pulhac si Stana.Daca era nevoie,mai lua unul in a doua...a rezolvat-o acuma

sharpe1923
sharpe1923  •  21 Mai 2016, 19:25
Postat de chris_bu67 pe 21 Mai 2016, 17:16

Forza Petrolul!Mare păcat că se duce în B,o echipă cu tradiție,cu un stadion și suporteri minunați,și totodată un oraș frumos.Vă așteptăm din nou în prima ligă,lupilor!

Trist....o liga comunala....2 clone si restu' provincii cu 2000 de locuitori ....de unde *** spectacol???*** tzara de maneliști si 'telisti..,.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  21 Mai 2016, 19:22
Postat de sharpe1923 pe 21 Mai 2016, 19:15

Nu pot sa înțeleg cum toate echipele de/cu tradiție din Romania sunt in prag de desființare sau in insolventa,dar mai grav este ca se folosesc de aceste mari branduri toti parveniții....nu exista o lege a sportului,iar asta arată si nivelul fotbalului ROMANESC....TRIST....îmi doresc o reapariție la vârf a celor de la RAPID,PETROLUL,U Craiova,Poli Timișoara sau U Cluj.....fotbalul este un sport/fenomen al suporterilor....niciodată al fanilor sau susținătorilor....capul sus PETROLUL... si .RESPECT

nu mai joaca numele,joaca banii in ziua de azi...ai bani,faci performanta pe termen lung,nu ai bani,doar printr-o minune te alegi cu o felie din paine,sau niste firmituri,dar niciodata cu intreaga paine,iar viata ta ca echipa,fara bani,e scurta,degeaba ai tu nume de 5 stele...cu numele nu mai faci 2 bani,sau cam cat a facut armata cu numele de steaua bucuresti!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close