FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

VIDEO Romera pune presiune pe FCSB: ”O să-i mai batem”

Articol de - Publicat joi, 27 aprilie 2017 19:15

Romera Navarro (29 de ani) este pregătit de un nou Derby de România, până acum fiind integralist în toate meciurile cu FCSB din acest sezon.

Spaniolul a fost astăzi să vândă bilete suporterilor din Ștefan cel Mare: "Cred că toată lumea este pregătită pentru derby, așteptăm acest meci mare și sper să-l câștigăm. Știu că vor veni mulți fani, avem nevoie de susținerea lor și atunci când ei vin la stadion întreaga echipă simte asta așa că sper să fie stadionul arhiplin pentru că asta ne-ar ajuta mult. Nu cred că trebuie să ne gândim la campionat ci să ne gândim doar la ceea ce vom face luni, să batem Steaua. Ei au cele mai mari speranțe că o câștige titlul așa că o să-i lăsăm așa și noi ne vom concentra să-i batem".

Întrebat dacă Dinamo poate învinge marea rivală luni, pe Național Arena, apărătorul dreapta a comentat: "Evident! Am făcut-o înainte și o vom repeta. Trebuie să fim foarte serioși în apărare, ei sunt pe val acum, au prins un moment bun. Dar și noi suntem cam la fel așa că trebuie să ne facem jocul, să fim agresivi, concentrați și să fim mai buni decât ei".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  28 Aprilie 2017, 07:56

Pastele a trecut, mai ramane ala al cailor. Poate atunci o sa mai bata FCD1948B...

andrei.f
andrei.f  •  27 Aprilie 2017, 19:39

Mă bucur că joacă Romera, Zlatinski la întors cu cracii în sus la golul egalizator al craiovei !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează