FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CS U CRAIOVA, 18:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

VIDEO "Sâmbătă va fi război" » CS U răspunde amenințărilor făcute de Leo Grozavu

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 februarie 2017 12:10

CS U Craiova a publicat un comunicat pe site-ul oficial, în care condamnă declarațiile făcute de antrenorul lui FC Botoșani, Leo Grozavu, înaintea meciului programat să se joace astăzi, de la ora 18:00.

"Antrenorul echipei Botoșani i-a amenințat pe jucătorii Universității Craiova că «va fi război la meciul de sâmbătă».

Noi credem că este complet nepotrivit din partea unui antrenor sau din partea oricărui oficial al unui club sa aibă un astfel de comportament și să instige la violență. Suntem ingrijorați că jucătorii Știinșei ar putea fi puși în pericol în timpul meciului cu Botoșani.

De fiecare dată, Știința se duce la meci să joace fotbal, niciodată la «război». În niciun moment, oficialii echipei noastre nu au instigat fanii la ură.

Pentru noi, singurul incident de la meciul cu Botoșani s-a întâmplat deja. Este derapajul lui Leo Grozavu, pe care nu vrem să-l provocăm. Vrem doar să ne dezicem de un astfel de comportament", scrie în comunicatul de pe site-ul oltenilor.

Mesajul a fost publicat alături de un clip video de la meciul tur, în care oltenii au arătat incidentele în care a fost implicat tehnicianul botoșănenilor.

Meciul dintre FC Botoșani și CS U Craiova a fost în pericol să nu se joace, din cauza gazonului acoperit de zăpadă, însă terenul a fost în cele din urmă curățat, iar LPF a decis ca meciul să se joase la data stabilită inițial.

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
observator_federal
observator_federal  •  11 Februarie 2017, 15:39

Botosanenii sunt razboinici cu Craiova si muraturi cu FCSB. Asa vor ei, optiunea lor este clara. Despre teren si conditii meteo la ora disputarii meciului ne-am lamurit, ramane sa vedem daca arbitrii vor respecta fotbalul si se vor respecta pe ei ca persoane sau vor fi doar "slujitorii" intereselor meschine care au denaturat pana la distrugere intrecerea sportiva in Liga I.

brandremist
brandremist  •  11 Februarie 2017, 13:33

Eu tot nu înțeleg de ce nu închiriază stadionul Ceahlăului și insistă să-și dea aere de domnișoare ofensate când lumea le spune că nu poate juca pe zăpadă. Așa zicea și Prunea că zăpadă are doar 5cm(!!) și se poate juca. În loc să stea degeaba și să dea interviuri pe la TV, mai bine s-ar fi preocupat să găsească soluții. Că doar de asta îl plătesc ăia de acolo.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează