FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - VIITORUL 0-0

VIDEO Seceta continuă » CSMS Iași a ajuns la al șaptelea meci consecutiv fără victorie, 0-0 cu Viitorul

Enescu (nr. 13) și ceilalți ieșeni au dominat, însă le-a lipsit inspirația în fața porții adverse
Enescu (nr. 13) și ceilalți ieșeni au dominat, însă le-a lipsit inspirația în fața porții adverse

Articol de - Publicat duminica, 20 septembrie 2015 00:00

Ieșenii au ajuns la 7 meciuri consecutive fără victorie, reușind un singur gol în aceste partide.

Fără gol marcat în Copou de mai bine de o lună și cu un singur punct obținut în ultimele șase runde, CSMS a vrut să iasă din criză în fața unei trupe căreia fotoliul de lider îi făcea cu ochiul.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Presiunea existentă a diminuat luciditatea celor două formații, primul act fiind unul în care accentul s-a pus pe dîrzenie, ocaziile clare de gol lipsind.

Odihna a rupt echilibrul jocului, gazdele preluînd frîiele partidei în debutul actului secund. Piccioni și-a arătat însă limitele în două rînduri: în minutul 49, italianul, scăpat singur, l-a luat la țintă pe Rîmniceanu, iar 10 minute mai tîrziu a tras aiurea dintr-o poziție foarte bună. Și cum nici șuturile lui Gheorghe, 53, și Grigorie, 55, nu au găsit ținta, iureșul din primul sfert de oră al ieșenilor nu s-a translat pe tabelă.

Meciul a revenit apoi în matca primei reprize, cu angajament, dar fără limpezime. Lipsa de inspirație pe faza ofensivă, tradusă prin absența șuturilor spre poartă în ultima jumătate de oră, a făcut ca partida să se încheie cu o remiză albă.

Iașiul rămîne astfel în criză, iar Viitorul continuă să respire aerul înălțimilor.

"Am protestat la adresa arbitrului pentru că am fost foarte des faultați, însă adversarii nu au primit «galbene». Sînt mulțumit de băieții mei"
Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iași

"E important că jucăm fotbal adevărat. De fiecare dată ducem mingea în fața porții, din păcate ne lipsește golul. Nu e o situație disperată. E un blocaj, cred că vestiarul are puterea să treacă peste el"
Ionuț Voicu, fundaș CSMS Iași

"Nu ne ajută punctul din această seară pe cît ne ajută încrederea pe care am cîștigat-o. Încercăm să cîștigăm și niște puncte în etapele viitoare"
Branko Grahovac, portar CSMS Iași

csms iasi viitorul 0 0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  20 Septembrie 2015, 14:27

Pentru site-ul GSP , se pare ca, Ianis Hagi , ( alaturi de o alta mare speranta, Tanase ) , a fost socotit cel mai slab jucator de Viitorul, la Iasi. Pe cei doi i-ati notat cu nota 4, treaba voastra, e mare lucru ca un tinerel de 16 ani sa joace in prima liga. Dati in ei , "construiti" si voi ceva !!!!. La fel ,un italian, la debutul sau in liga, primeste nota 3 pentru doua ratari, pai atunci de ce nu vedem mereu o astfel de nota, ca ratari vedem, chiar in numar mai mare ?. Tot mai des vad suparari, ca "trupa lui Hagi" e sus, tot mai des vedem "cronicari" care vad doar ce vreau " muschii" lor. E mai simplu, desi cei ce citesc se intreba : Ce-i mana pe ei in lupta/..." ?? Ce doreste , in fond sa ne transmita cel ce semneaza aceasta cronica ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close