FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - ACS POLI 1-1

VIDEO Show-ul naşte simetrii » Turul s-a încheiat exact cum a început: 1-1! Petrolul și ACS Poli au rămas cu egalul

Tamuz (în duel cu Scutaru) n-a mișcat în marcajul timișorenilor
Tamuz (în duel cu Scutaru) n-a mișcat în marcajul timișorenilor

Articol de - Publicat luni, 05 octombrie 2015 23:12

Petrolul și Poli și-au împărțit punctele la capătul unei partide spectaculoase. Oaspeții rămîn neînvinși de 5 etape în Liga 1.

A fost forfotă și zvîc încă din primele minute. Fără a scutura plasele porții, fără a deranja tabela. Beța aruncă o minge în careul lui Kirschstein (10), bîlbîială a liniei defensive și Nepomuceno îi ia la țintă pe fundași dintr-o poziție bună. Zoubir trage și el 4 minute mai tîrziu, tot în fundași, iar o minge deviată din unghi e aproape să deschidă scorul.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

O echipă deconectată total a Timișoarei apare de nicăieri: Goga are o cursă de 20 de metri în flancul stîng, îl servește excelent pe Bărbuț (22): mijlocașul trimite peste poartă o minge care a sărit de 3 ori din gazon înaintea șutului! Foc, fum și încrîncenare într-o primă parte disputată, dar fără ocazii prea mari.

O repriză furtunoasă

Pauza n-a liniștit pe nimeni. Benga ratează din gura porții după o centrare a lui Nepomuceno (51). În 5 minute oaspeții răspund prin Llorente, cu un șut superb din afara careului, care zguduie transversala.

Goga și Brăbuț trec și ei pe lîngă gol și "lupii" sînt înghesuiți de entuziasmul bănățenilor. Llorente a fost cinstit! A anunțat furtuna. Își face mingea la marginea careului și cu o altă execuție nu-i dă șanse lui Pecanha (69): 0-1!

Parcă nemulțumit de reușita colegului său, Cînu îi așază lui Velasco mingea în careul de 6 metri (73), iar spaniolul îndeplinește o formalitate și egalează rapid: 1-1! Ritmul alert continuă, Elek trage spre poarta lăsată liberă de Pecanha, însă goalkeeperul se-ntinde și, cu o ultimă forțare, respinge de pe linia porții.

Final de tur

Turul campionatului s-a terminat odată cu meciul de aseară, urmînd ca Liga 1 să se reia pe 16 octombrie, după meciurile naționalei cu Finlanda și Feroe. Primele 10 etape din retur se vor disputa în 2015, urmînd ca restul de 3 să se consume la începutul anului viitor.

Între lunile februarie-martie vor avea loc grupele de play-off și play-out, care se vor încheia pe 7 mai, respectiv 29 mai. În play-off vor participa primele 6 clasate la finalul returului, iar în play-off celelalte 8.

Un penalty și jumătate

Alexandru Tudor a comis o eroare în minutul 67, cînd i-a acordat lui Zoubir galben pentru simulare. La reluare se vede clar cum mijlocașul "lupilor" e agățat în careu de Melinte, fază la care trebuia dictată lovitură de pedeapsă. Bănățenii au solicitat și ei un 11 metri, cînd Scutaru s-a prăbușit în careul advers. Reluările tv n-au lămurit pe deplin faza, însă au existat și aici circumstanțe de penalty!

"Am dominat meciul pînă la golul primit, nu mai contează dacă rezultatul e unul corect. Din păcate, nu reușim să cîștigăm, cred că merităm și noi o victorie"
Dan Bucșă, mijlocaș Petrolul

"Penalty clar și gol valabil. La golul lor, Lemnaru și-a făcut preluarea cu mîna. Noi am venit cu gîndul de a nu pierde, dar trebuia să cîștigăm"
Robert Elek, atacant ACS Poli

petrolul acs poli

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
zidane92
zidane92  •  06 Octombrie 2015, 12:54
Postat de zecs93 pe 06 Octombrie 2015, 01:52

Ne-a venit si un mijlocas brazilian care pare bunicel la prima vedere, numele sau e Fernando Alves Asiss, e mai tehnic ca elton care a fost acum doua sezoane la noi !!!

Da? si unde l-ai vazut ai fost la meciuri din liga a7a braziliana?

azerty63
azerty63  •  06 Octombrie 2015, 10:55

Tot stau si ma intreb cine va invata fotbal ... Cind aud ''a fost contact fizic'' imi vine sa ma urc pe pereti ... Uitati-va si la campionatele Germaniei, Angliei si Spaniei, nu e asa scump, sa vedeti cind trebuie sa se dea 11m ...

mal.
mal.  •  06 Octombrie 2015, 09:46

Care show? Dvs. urmăriți alt campionat?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează