FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI

VIDEO Şi-a pus antrenorul în genunchi :) Marius Croitoru a înscris în Liga 1 după o "secetă" de 7 ani şi jumătate

În
În "A", Croitoru a mai evoluat la FCM Bacău, FC Vaslui, Steaua, Ceahlăul, Poli Iași și Astra

Articol de - Publicat luni, 19 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 18 mai 2014 22:22

Grozavu a îngenuncheat în faţa elevului său, după ce mijlocaşul a marcat împotriva Chiajnei. Tehnicianul a propus acest pariu pentru a-şi motiva jucătorul.

Marius Croitoru nu mai înscrisese în prima divizie de foarte mult timp, mai exact din decembrie 2006, în egalul dintre FC Vaslui şi U Craiova, terminat 3-3, cînd îmbrăca tricoul galben-verzilor. De atunci golul nu s-a mai lipit de fotbalistul ajuns la 33 de ani. Sîmbătă însă, a fost ziua cea mare pentru el.

VIDEO: Vezi AICI golul lui Croitoru!

În prealabil, antrenorul Leo Grozavu i-a propus lui Marius un pariu inedit. "Voi cădea în genunchi în faţa ta cînd vei reuşi să marchezi din nou!", a sunat propunerea tehnicianului de 46 de ani, menită să fie plusul de motivaţie pentru Croitoru.

Cu patru minute înainte de final, la 1-0 pentru Chiajna, Croitoru a decis să fie executantul unei lovituri libere de la 20 de metri. A bătut impecabil, iar Grozavu a fost nevoit să îşi respecte angajamentul luat pentru o astfel de situaţie: a îngenuncheat, simbolic, în faţa elevului său!

14 goluri în 216 meciuri are Croitoru în Liga 1

"Nu mi-aş fi permis să fac un astfel de pariu, dar propunerea a venit de la antrenor şi am acceptat-o. Mi-aş fi dorit să dau un asemenea gol pe teren propriu, în faţa suporterilor. Vreau să mai joc fotbal, mă simt bine, sînt sănătos, nu mă gîndesc la retragere" (Marius Croitoru, mijlocaş FC Botoşani)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
inexistentus
inexistentus  •  20 Mai 2014, 12:16

Fara indoiala: Jucatorul etapei.

btnr1
btnr1  •  19 Mai 2014, 11:11

eu cred ca daca mai ramane la Botosani si sezonul urmator o sa dea mai multe goluri. nu am avut incredere in Leo Grozavu cand a venit la Botosani si pentru asta imi cer scuze, a facut pana acum treaba si jucam un fotbal destul de spectaculos nu inchis. FOOORTAAA BOTOSANI!!!!

mpanciuc
mpanciuc  •  19 Mai 2014, 09:19

Toata stima pentru Marius,un mijlocas muncitor, un gladiator.Stie sa tina de minge,sa dribleze,sa paseze. Chiar daca nu inscrie,este mintea limpede,e dirijorul echipei.Felicitari Marius si speram sa joci in continuare pentru FC Botosani

Vezi toate comentariile (4)
Comentează