FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO şi FOTO I-a scos dinţii! "Dodel" a rămas ştirb de ziua lui după o ciocnire violentă :S

Articol de GSP - Publicat marti, 18 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 februarie 2014 20:43

Cristi Tănase a împlinit azi 27 de ani, însă nu a fost o zi deloc bună pentru decarul Stelei.

Vezi aici VIDEO!

În minutul 86 al meciului cu U Cluj (2-0), Tănase a încercat un dribling brazilian, însă s-a ciocnit violent de Bucşa cu capul, iar camerele de luat vederi au surprins un dinte sărind din gura jucătorului Stelei.

Tănase a primit îngrijiri medicale, însă a revenit pe teren pentru ultimele minute ale partidei. Steaua a învins Universitatea Cluj pe teren propriu, scor 2-0.

Nu este pentru prima dată cînd un jucător îşi pierde dinţii pe teren în Liga 1. În urmă cu un an, pe 23 februarie, Jivko Milanov a fost lovit de Ricardo Cadu şi şi-a pierdut 5 dinţi.

Vezi VIDEO!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
marius.ad
marius.ad  •  19 Februarie 2014, 19:15

Cand o sa terminati cu titlurile astea imbecile?Cand o sa inchideti pravalia ca prosportu?"Dintii" sunt de fapt..unul singur si nu "i-a" scos nimeni,si l-a scos singur pt ca s-a bagat ca prostu-n ala!Sanatate!

speedy73
speedy73  •  19 Februarie 2014, 11:54
Postat de ioandorelpojar pe 19 Februarie 2014, 10:06

imi pare foarte rau pentru dintele lui TANASE dar uitativa ' CE INTRARE CRIMINALA A AVUT PUTEA SA FIE SI MAI RAU PENTRU TOTI asa ca este un proverb CE-TI CAUTI CU MINA SE INTIMPLA

nu a fost nici o intrare criminala. tanase a incercat o preluare de efect, o braziliana peste cei doi adversari. daca ii iesea, probabil nu se intampla nimic (decat ca iesea o faza super-spectaculoasa). nu i-a iesit, s-a impiedicat in minge si i-a afectat directia de deplasare, nu s-a mai putut redresa si a intrat in adversar (in loc sa treaca printre cei doi, cum parea a fi intentia lui). a fost un accident nefericit, nimic altceva. oricum, de aici si pana la a te bucura de ceea ce a patit...

ioandorelpojar
ioandorelpojar  •  19 Februarie 2014, 10:06

imi pare foarte rau pentru dintele lui TANASE dar uitativa ' CE INTRARE CRIMINALA A AVUT PUTEA SA FIE SI MAI RAU PENTRU TOTI asa ca este un proverb CE-TI CAUTI CU MINA SE INTIMPLA

Vezi toate comentariile (35)
Comentează