FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - OŢELUL 4-1

VIDEO SidExpiraţi » Fosta campioană a României, umilită la Piatra Neamţ: Ceahlăul - Oţelul 4-1

Daniel Stana a reuşit o dublă în meciul cu Oţelul
Daniel Stana a reuşit o dublă în meciul cu Oţelul

Articol de - Publicat duminica, 11 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 10 noiembrie 2012 20:53

Ceahlăul a făcut show cu Oţelul, 4-1, şi a obţinut trei puncte vitale în lupta pentru evitarea retrogradării.

Clasamentul a transformat duelul moldovean într-un veritabil meci al disperării. Veniţi după trei egaluri consecutive în deplasare, gălăţenii sperau să obţină mai mult sub Pietricica. Elevii lui Tănase au intrat în hora impusă de Ceahlăul, nu s-au mulţumit cu tranşeele din apărare şi au încercat şarje ofensive. Dar au fost taxaţi de Bădescu, fost fotbalist la Oţelul!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

La prima ocazie mare a meciului, mijlocaşul a scăpat singur cu Brăneţ, a "înţepat" balonul peste fostul ieşean şi le-a îngheţat avîntul oaspeţilor (18)!

Fantoma unei campioane
Pînă la pauză, singurul actor al partidei a fost Pena. Mai întîi a reluat anemic centrarea lui Cîrjă (30), fără probleme pentru Miron. Apoi, scăpat de marcaj, a trimis peste din cîţiva metri.

Dar eventualul răspuns gălăţean a fost retezat încă din startul reprizei secunde. Marocanul Aloisio a arătat că ar putea fi sud-american nu doar prin aspect, ci şi prin execuţie. Fundaşul a obţinut un corner, fructificat în gol tot de el, lat din centrul careului (48). Somniferul pentru iluzia unei campioane de mult uitate!

Imaginea unei echipe zaharisite putea fi salvată de execuţia incredibilă a lui Giurgiu: şut din voleu, la vinclu (73), pentru 1-2. A fost doar o altă himeră: căci nou-intratul Stana a făcut o "dublă" în stil blitzkrieg (79, 87), stabilind scorul final, 4-1. Să se fi mutat Urziceniul spre nord-est?

Patru după cinci ani!
Ultima partidă în care Ceahlăul marcase patru goluri în Liga I fusese un 4-0 cu Gloria Buzău, în 2007. Nemţenii reuşiseră patru goluri şi la partida din actuala ediţie a Cupei României, cu Gloria Bistriţa (4-0). Oţelul a încasat în acest meci tot atîtea goluri cîte primise în ultimele 7 jocuri din prima divizie!

Enache, dedicaţii la Radio GSP :D
Fericit după succesul echipei sale, antrenorul Ceahlăului, Costel Enache, şi-a expus, la Radio GSP, preferinţele muzicale. Acesta a cerut să îi fie dedicată piesa "Walking in the air", cîntată de celebra trupă finlandeză Nightwish.

Încasările către o violonistă
Conducerea Ceahlăului a decis să doneze toate încasările de la partida de aseară unei tinere violoniste în vîrstă de 9 ani. "S-au strîns în jur de 2.500 RON. Am vrut să facem şi noi un cadou ca de la artişti la artişti", a declarat preşedintele Gheorghe Chivorchian.

"Am venit aici pentru a ajunge în patru ani în cupele europene. La Timişoara m-am dezobişnuit de cuvîntul retrogradare, m-am obişnuit cu titlu, cupe" (Gheorghe Chivorchian, preşedinte Ceahlăul)

"E o bucurie, am învins o fostă campioană. Mă uit pe cine am putea să ajungem în clasament, nu la cine ne-ar putea ajunge! Nu vom intra peste noapte în cupele europene, dar drumul începe să fie asfaltat" (Costel Enache, antrenor Ceahlăul)

"Nu pot decît să felicit echipa gazdă! Noi am făcut un meci slab, o grămadă de cadouri. Am sperat doar puţin, pe final, după golul lui Giurgiu" (Viorel Tănase, antrenor Oţelul Galaţi)

536150-ceah-otel.jpg

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (9)
damian_seb
damian_seb  •  14 Noiembrie 2012, 11:28

Răzvan Luţac, cr3t1n3scul3, Otelul Galati nu mai apartine Sidex-ului asa ca va trebui sa vii cu alte remarci mai "inteligente"...asta bineinteles daca esti in stare si daca nu cumva esti limitat la minte.

damian_seb
damian_seb  •  12 Noiembrie 2012, 14:28

Clubul nu mai este a lui SIDEX...SidEXPIRATULE ce esti Răzvan Luţac si tu si mamicata. Daca nu mai stii altceva decat rahaturile astea vechi pe care le scrii lasate de scris articole istetzu le peste ce esti. Invata sa scrii un articol fara sa jignesti prapaditule.

otelul_64
otelul_64  •  11 Noiembrie 2012, 12:47
Postat de ertyuiop pe 11 Noiembrie 2012, 11:56

E incredibil cat de mare e dejectia in Romania....Otelul a fost tarata in noroi chiar daca in 34 etape NU A BENEFICIAT decat de 2 ofsideuri nenorocite la limita intr-o partida cu o retrogradata si de o faza controversata cu o alta retrogradata. Deasemenea NU A PRIMIT CEL PUTIN UN SINGUR PENALTY eronat cautati in istorie daca a existat vreo campioana care sa nu primeasca un penalty aiurea in timpul unui campionat.

te agiti degeaba ...nu ai cu cine!!! toti sunt atat de ingusti la minte incat cred mereu ce se spune fara a pune creierul la munca!!! nimeni nu a vrut sa luam noi campionatul atunci!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează