FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI LPF

VIDEO Sorin Drăgoi trimite săgeți spre politic: "Am venit și am participat, dar a existat un candidat preferat"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 octombrie 2017 12:27

Sorin Drăgoi a pierdut categoric alegerile pentru președinția LPF, în fața lui Gino Iorgulescu, primind un singur vot, de la ACS Poli, în timp ce adversarul său a avut 13 voturi.

La ieșirea din sediul LPF, Drăgoi a comentat decizia luată de cluburile din Liga 1, și a spus că era greu să câștige.

"E greu când te lupți cu un candidat preferat. Este greu să schimbi mentalitatea din fotbalul românesc. De ce să fie jenant cum am pierdut? Am venit și am participat.  Era firesc, era normal să fie așa.  Eu încercam să fac astfel încât lucrurile să se schimbe, să fie un nou început pentru fotbalul românesc, dar nu am reușit să conving cluburile.

Sper ca peste 5 ani să fie un fotbal mai bun.  Să candidezi împotriva unui candidat preferat, e greu. Sunt convins că totul s-a schimbat aseară. (n.r. făcând aluzie la interviul EXCLUSIV cu Liviu Dragnea din Gazeta Sporturilor de astăzi. Vezi detalii). Nu am venit să facem scandal. Sunt dezamăgit de situația fotbalului românesc. În acest moment am simțit că șefii cluburilor au votat pentru un lucru mai bun. Dacă alegerea lui Iorgulescu este mai cea bună, le respect decizia", a declarat Drăgoi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
polistul68
polistul68  •  23 Octombrie 2017, 15:50
Postat de Viorel Dan pe 23 Octombrie 2017, 13:23

"Am venit si am participat ". Frumos spus ! Dar FOTBAL ai jucat in viata viata ta (la nivel competitional) !?! Lasa ca ne ajunge Burlache !!! Nu mai avem nevoie de alti PROFESIONISTI !!! Ca mai jos de unde suntem acum unde putem oare sa ajungem !?!

Acolo e nevoie de un bun manager, nu de un bun pasator...e nevoie de cineva care sa negocieze bine cotractele..nu sa centreze bine..e nevoie de cineva care sa elimine coruptia, nu sa dribleze bine....cei care au jucat fotbal trebuie sa fie in corpul tehnic, nu in cel administrativ....ca daca il pui pe Lita Dumitru sa se ocupe de echipament, si pe Tudorel Stoic a de bilete de avion....Nu spun ca Dragoi ( nici nu stiu cine e, sicner sa fiu) ar fi mutat muntii...dar la ce jaf e in fotbal la ora asta, trebuia schimbat ceva...poate era mai rau, poate era mai bun, nimni nu va sti.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  23 Octombrie 2017, 13:37

Pana la interviul de ieri Dragoi s-a prevalat de prietenia lui (chiar daca nu foarte stransa, dupa cum a precizat) cu Liviu Dragnea, cu care a fost coleg la Facultatea de Transporturi. Chiar si Mitica Dragomir a intrat in jocul acesta, al sustinerii, spunand ca Dragoi n-are sanse pentru ca Dragnea n-are timp de alegeri (confirmand insa prin asta ca Dragoi e favoritul lui Dragnea). Dupa ce incerci sa influentezi opinia electorilor sugerand o sustinere discutabila cand lucrurile sunt puse la punct de "sustinatorul" clamat in sensul nedorit de tine e cam ridicol sa invoci jocuri de influenta. Despre Iorgulescu... nu e nimic de zis, de 4 ani e acolo. Singurul lucru pozitiv este ca scandalurile in jurul LPF au disparut aproape in mandatul sau fata de precedentele. Institutia a devenit aproape irelevanta in interesul public. Poate e si asta un merit. In rest nicio modificare cu exceptia sistemul acesta cu play-off, contestat de multi dar care a adus un interes ceva mai mare pentru public. Ce va mai fi se va vedea.

152919061803427
Viorel Dan  •  23 Octombrie 2017, 13:23

"Am venit si am participat ". Frumos spus ! Dar FOTBAL ai jucat in viata viata ta (la nivel competitional) !?! Lasa ca ne ajunge Burlache !!! Nu mai avem nevoie de alti PROFESIONISTI !!! Ca mai jos de unde suntem acum unde putem oare sa ajungem !?!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează