FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Sorin Frunză și 6 momente senzaționale cu Dan Petrescu în sezonul de titlu cu Urziceni: „Și cu Frunză în atac nu facem niciun c***t!” :D

Articol de GSP - Publicat joi, 07 martie 2019 15:08

Dan Petrescu (51 de ani) a fost antrenorul lui Sorin Frunză (40 de ani) la Unirea Urziceni, mai exact în 2008-2009, când echipa a luat titlul de campioană a României.

 

Frunză a povestit la GSP Live 6 momente inedite alături de ”Bursuc”:

1. „A fost momentul când m-a făcut să mă simt mic de tot”

„Primul lucru pe care l-a întrebat a fost câți ani am. 31, i-am zis. El m-a întrebat câți bani am strâns până acum, eu i-am răspuns că am un apartament și cam 10.000 de dolari puși deoparte. Atunci m-am simțit mic de tot. Mi-a spus direct: «Un om cu calitățile tale trebuie să aibă vreo 4 case și două milioane de euro în cont». Atunci am realizat că ăla era ultimul meu tren și că trebuia să dau restart vieții mele sportive”.

2. „Ăsta e, mă, Frunză ăla despre care toți vorbesc?”

„Am fost la un pas să plec de la Urziceni după primul meci. Dan Petrescu m-a văzut în primul amical jucat după ce am semnat, iar eu nu am fost chiar în joc. El urla de pe bancă «Ăsta e, mă, Frunză ăla despre care toți vorbesc? Pe cine mi-ați adus?»”

3. „Să nu crezi că ești vreo piesă”

„Eram la un meci Farul, a venit Dan Petrescu la mine și m-a întrebat «Da' de ce crezi tu că joci acum în fața lui Varga?», eu nu știam ce să-i răspund, iar el mi-a zis «singurul lucru pe care îl faci mai bine este faza defensivă, să nu crezi că esti vreo piesă»”.

4. „Și cu Frunză în atac nu facem niciun c***t”

„La banchetul de câștigare a campionatului, Petrescu a cântat la microfon pe o manea «Și cu Frunză în atac / Nu facem nici un c***t»”

1gol în 25 de meciuri a marcat Frunză în sezonul de titlu cu Urziceni, 2008-2009 

5. „M-am ascuns după stâlp de Petrescu”

„Dacă eram conduși la pauză era dezastru în vestiar, în sensul că trebuia să te ascunzi că îți venea o sticlă, o gheată în cap. La un moment dat, la Timișoara era un stâlp, eu m-am pus după el și mi-am zis că acum poate să arunce orice (râde). Și vine Mister, era 1-0 pentru Timișoara, Petrescu era foarte calm. M-am uitat de după stâlp uimit. Mister ne-a zis «eu sunt mândru de voi, de ce ați realizat, eu sunt cu voi până la capăt» și a ieșit. Ne uitam unul la altul, uimiți, ne tot întrebam ce e cu el (râde)”.

6. „L-am imitat pe Petrescu, atât a râs că era să cadă de pe scaun”

La un moment dat Frunza l-a certat pe Dan Petrescu, chiar în „stilul” antrenorului.

„I-am făcut pe toți la Timișoara, pe Meme, pe toți, să cadă de pe scaun de râs. Am văzut lângă vestiar tabla pe care Dan Petrescu explica înainte de meci. Am cărat tabla în mijloc și Petrescu, de față cu toți, m-a întrebat ce vreau să fac și eu i-am răspuns imitându-l «Pregătesc echipa pentru Champions League».

Am început să îl imit la perfecțiune, colegii nu mai puteau de râs. Petrescu era să cadă de pe scaun, atât de bine mi-a ieșit imitația. «Dacă nu îmi faci banda, băi băiatule, te dau afară! Uită-te la mine, te dau afară, alergi până nu mai poți», am spus eu imaginându-mă că îl cert pe Petrescu”.  

Citește și:

GSP Live VIDEO // Sorin Frunză, detalii terifiante din vestiar: „Aveau cuțitul la brâu. Unul dintre ei mi-a zis: «Vrei să te ascund?»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  07 Martie 2019, 16:26

În echipele pe unde a fost, Frunză era un fel de Tudorel Stoica sau Nae Stanciu, asta ca smardoiala și impact în vestiar...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează