FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ASA 1-1

VIDEO Specialitatea casei, spectacolul! » Pandurii şi ASA Tîrgu Mureş s-au întrecut în ratări şi au încheiat la egalitate: 1-1

Deși fundaș lateral, Momcilovici a marcat două goluri în acest campionat, în 11 apariții în tricoul gorjenilor
Deși fundaș lateral, Momcilovici a marcat două goluri în acest campionat, în 11 apariții în tricoul gorjenilor

Articol de - Publicat duminica, 19 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 19 octombrie 2014 18:39

Cele două formaţii au produs aseară unul dintre cele mai agreabile partide ale sezonului de toamnă. Petre Grigoraş şi Cristian Pustai şi-au respectat şi aseară blazoanele de antrenori ofensivi, iubitori ai fotbalului-spectacol.

Astfel, pe tot parcursul meciului, spectatorii au putut urmări o mulţime de faze spectaculoase, bare, ratări incredibile şi intervenţii excelente ale portarilor.
Primii care au început să "mişte" au fost gorjenii, prin şuturi de la distanţă.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Zadarnic, ghiulelele lui Anton, Roman sau Shalaj au punctat doar la partea artistică. Roman II a continuat show-ul, cu o minge în transversală, dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri (21). De partea cealaltă, Axente a reacţionat şi a lovit şi el bara, într-o situaţie de unu contra unu cu portarul Gliwa (32).

Coşmarul Elton
Şi pentru că un meci superb trebuia să aibă şi-o "oaie neagră", acest rol a fost jucat de Elton da Silva. Fundaşul a fost jenant pe parcursul întregii prime reprize, dar "monumental" a devenit abia în minutul 40. Atunci, l-a învins pe Gliwa cu un "cap" imparabil, astfel că ardelenii au intrat la vestiare cu un avantaj pe care nu prea-l meritau!

Startul părţii secunde i-a aparţinut lui Gabi Mureşan. În decursul unui singur minut, închizătorul oaspeţilor a trecut de două ori pe lîngă gol: mai întîi a executat în bară o lovitură liberă de la 40 de metri, apoi Gliwa a salvat. Egalarea meritată pentru Pandurii a venit tot de la un fundaş, Momcilovici transformînd în gol o centrare bună a lui Nicoară (79).

"Ne pare tare rău că n-am cîştigat. Am ratat incredibil de mult, cel mai mult regret că pleacă lumea tristă de la stadion, iar noi nu izbutim să părăsim locurile din subsolul clasamentului" (Paul Anton, mijlocaş Pandurii)

"Puteam cîştiga, puteam să fi pierdem. Trebuie să strîngem rîndurile pentru etapa viitoare, cînd jucăm la Dinamo" (Marian Dinu, secund Pandurii)

"Rezultatul este echitabil. Ambele echipe au avut mai multe ocazii importante. A fost un meci frumos, spectaculos. Cred că Pandurii ar merita să fie mai sus în clasament" (Cristian Pustai, antrenor ASA)

638164-pandurii-asa-tirgu-mures-1-1.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Octombrie 2014, 12:15

un meci frumos, dar care a fost depasit putin mai tarziu de cea mai frumoasa disputa de pana acum : cfr - dinamo.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează