FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - PANDURII 1-0

VIDEO Spectacol cu de toate » Ceahlăul a reuşit o victorie surpriză cu Pandurii, scor 1-0

Constantinescu a fost cel mai bun jucător al Ceahlăului în meciul cu Pandurii
Constantinescu a fost cel mai bun jucător al Ceahlăului în meciul cu Pandurii

Articol de - Publicat luni, 12 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 11 august 2013 22:25

Întîlnirea dintre Miriuţă şi Pustai a dat unul dintre cele mai bune meciuri din acest campionat. Nici arbitrajul slab nu a putut strica fotbalul-spectacol etalat de cele două formaţii.

Ritmul obişnuit al Ligii 1 nu este unul fantastic, iar cînd două echipe ce nu încearcă să păcălească fotbalul devin obiectul unui meci, spectacolul este garantat. Prima parte, cel puţin, a avut un ritm fabulos, orice ocazie a unei echipe fiind compensată de reacţii pe măsură ale adversarilor.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Sprinturi, ruperi de ritm, driblinguri şi şuturi pe bandă rulantă. Şi golul a venit devreme: în minutul 18, Stana a primit o pasă înapoi de la Golubovici, aflat în ofsaid, iar şutul mijlocaşului a căzut fix pe linia porţii şi apoi în plasă, 1-0!

Golul primit i-a ambiţionat pe gorjeni, care au răspuns cu şuturile lui Nistor şi Eric. În minutul 31, Nicoară a obţinut un penalty, eronat dictat de Colţescu, şi s-a încăpăţînat să îl execute tot el, deşi Matulevicius i-a cerut mingea. Nicoară a tras bine, la "rădăcina" barei, însă Jovici a salvat fenomenal. Matulevicius şi-a pus mîinile în cap.

Partea a doua a fost puţin mai ponderată, Miriuţă a mutat defensiv, iar spectacolul a început să se stingă treptat.

Eric a fost foarte aproape să aducă un punct în ultimele minute, însă şutul său a fost scos eroic de Cînu, cu capul, şi toate punctele au rămas la Piatra Neamţ.

"Ne putem bate cu orice echipă din România. E drept, am şi profitat de oboseala gorjenilor, dar nu pot lua din meritele jucătorilor. Au jucat senzaţional!" (Vasile Miriuţă, antrenor Ceahlăul)

"Avem un lot subţire. Nu putem face faţă pe atîtea fronturi. E greu, noi facem deplasările cu autocarul, fiecare drum durează minim cinci ore" (Cristian Pustai, antrenor Pandurii)

582372-ceahlaul-pandurii-1-0.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
torque1981
torque1981  •  13 August 2013, 11:47
Postat de iulian099 pe 13 August 2013, 00:24

Ma bucur pentru Ceahlaul ca si-a gasit ritmul si pare sa fie in stare sa se bata pe cupele europene, daca nu sunt sigur ca nu vor avea probleme cu retrogradarea ca in anii trecuti.

:)))))))))))))))) cupele europene :))))))))))))) lasa ca sambata aveti meci la ploiesti - sa vedeti cupe europene si oameni pe scaunele din stadion...... ;) asteapta si tu macar turul de campionat si dupa aia cupe europene.

dora
dora  •  13 August 2013, 11:46

daca a fost asa spectacol, de ce pandurii au note asa de proaste iar cel mai bun jucator al lor, Eric, nu are nota de trecere...insa Nicoara dupa ce rateaza 11 metri primeste 6 - si cine nu a vazut meciul zice ca a fost cel mai tare!?

iulian099
iulian099  •  13 August 2013, 00:24

Ma bucur pentru Ceahlaul ca si-a gasit ritmul si pare sa fie in stare sa se bata pe cupele europene, daca nu sunt sigur ca nu vor avea probleme cu retrogradarea ca in anii trecuti.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează