FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - FC BOTOȘANI 0-5

VIDEO Splendoare în iarbă » ACS Poli e ciuca bătăilor în Liga 1: 0-5 cu Botoșani. Frații Fulop și Astafei au fost senzaționali

Moldovenii s-au distrat pe cinste pe Bega // FOTO Adrian Pâclișan
Moldovenii s-au distrat pe cinste pe Bega // FOTO Adrian Pâclișan

Articol de - Publicat vineri, 19 august 2016 00:00

Fulop sr a jucat senzațional, Astafei a încântat, iar Fulop jr a marcat primul gol în L1.

Problema la Timișoara nu mai este dacă vor retrograda sau nu, ci dacă vor ajunge pe plus. După cum au jucat ieri, ar trebui să își ia gândul. E drept, au avut doi adversari, Astafei și Fulop, absolut incredibili, însă prestația gazdelor a fost sub orice critică.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Este inexplicabil cum o echipă de prim eșalon nu poate să fie cursivă în acțiuni, cum are dificultăți enorme în a ieși din apărare, iar fazele la poarta adversă par rupte din scenarii SF.

De fapt, cumva se explică: Timișoara ar fi modestă și-n "B". A retrogradat în sezonul trecut, însă, cumva, a rămas în Liga 1. Încă se comportă ca în divizia secundă.

Să nu le luăm din merite băieților lui Grozavu. Nici chiar lui Leo, care are curajul în acest început de sezon să jongleze cu sistemele de joc. Bineînțeles, sub patronajul jocului ofensiv. Și are și unelte: Fulop senior e absolut senzațional și Astafei, un chilipir evident, dovedește, încă o dată, că-i un jucător peste media formațiilor la care a evoluat.

Botoșaniul va câștiga mulți suporteri neutri în acest sezon, grație supermeciurilor pe care le face, în timp ce pe Bega se vorbește de o nouă retrogradare, după doar 4 etape.

"Așa e în fotbal, acum ești sus, după care poți fi jos. Sper să marchez cât mai mult, să nu mă opresc acum. Fratele meu e un băiat cuminte și sper să ajungă mai bun decât mine"
Istvan Fulop, mijlocaș FC Botoșani

"Asta-i realitatea, 0-5! Din păcate, între noi și celelalte echipe din prima divizie e o diferență prea mare. Am avut cea mai frumoasă perioadă la Botoșani și jucătorii de acolo vor rămâne prietenii mei"
Marius Croitoru, căpitan Poli Timișoara

"Când irosești 5-6 ocazii mari de gol, n-ai la ce altceva să te aștepți!"
Ionuț Popa, antrenor Poli Timișoara

acs poli botosani 0 5

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1660844464180729
Usvad Florian  •  21 August 2016, 15:05

Cred ca cel mai bine ar fi ca Timisoara s-a ia amindoua echipele A si B ambele avind aceiasi valoare de a speria spectatorii cu jocul lor pe teren propriu -fara nici o victorie -s-a le imbarcein niste barci si sa le dea drumul pe BEGA in jos -s-au sa faca una care din cind in cind sa mai aduca cite o victorie -mai sunt si arbitrajele

mircea_cjn
mircea_cjn  •  19 August 2016, 16:21

@sakamoto Pe logica ta, inseamna ca Manchester City - care a trecut cu trenul peste "bilutele" stelistilor- daca ar juca cu Poli ar castiga cu 15-0, plus 2 de 11m ratati, plus 3 bare! Curat...caraghioz !

sakamoto
sakamoto  •  19 August 2016, 14:03

Caraghioz! Curat caraghioz! Botshanii care sint zdrobitzi de Steaua la ei acasa, cistiga la acelasi scor, cu care au fost umiliti stelistii de cetatzeni. Greu de cistigat acasa in fotbal. Asa ca echipa lui Gigica va cistiga la scor de maidan la cetatzeni. Iar daca va pierde cu 10-0 de vina va fi...Nicolae Robu! Ca nu-l mai cumpara Barcelona pe Stanciu cu 15 milioane de euroi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează