FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Ștefan Radu susține noul proiect pentru cumpărarea lui Dinamo » Mesajul video transmis de jucătorul lui Lazio

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 18:25

Asociația Dinamoviști pentru Dinamo, ONG-UL care își propune să cumpere clubul de la Negoiță, și-a lansat oficial statutul juridic.

În plus, se cunosc deja și membrii fondatori: Cornel Dinu, Răzvan Oprea (actor), Ioannis Modan, Emil Udeanu (poreclit "Moflea", membru important al Peluzei Sud), Stefan Demci (antrenorul echipei de rugby a lui Dinamo), Bogdan Pancu, Mihnea Ionescu (fost șef de galerie la Dinamo), Adrian Lungu, Cosmin Csender și Robert Bălăceanu.

Pe lângă Cornel Dinu, proiectul se bucură și de suportul lui Ștefan Radu, un apropiat al fanilor din Peluza Sud.

Fundașul stânga al lui Lazio, care a evoluat pentru Dinamo între 2004 și 2008,  a transmis recent un mesaj video prin care își manifestă susținerea pentru noul proiect din "Ștefan cel Mare". 

 

Trenul a pornit, cine se urcă este binevenit! Membrii Fondatori: 1.Cornel Dinu 2.Razvan Oprea 3.Ioannis Modan 4.Emil Udeanu 5.Stefan Demci 6.Bogdan Pancu 7.Mihnea Ionescu 8.Adrian Lungu 9.Cosmin Csender 10.Robert Balaceanu

Publicată de Asociatia Dinamovisti pentru Dinamo pe 3 Aprilie 2018

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  04 Aprilie 2018, 21:08

Toata admiratia pentru initiativa infiintarii acestui ONG, dar cu parere de rau cred ca nu are sanse de a redresa Dinamo si de a o readuce acolo unde a fost candva, din pacate. Fotbalul actual, ne place sau nu, se face cu foarte multi bani. Englezii si-au vandut cluburile emblematice Chelsea, Manchester, Liverpool, Man.City, s.a.m.d., unor straini cu bani. Francezii nu s-au sfiit sa puna botul la petrodolarii arabilor si uite cum arata PSG. Exemple sunt multe. Asa ca dincolo de glorie, mandrie si pasiune trebuie bani multi iar acestia cum stim cu totii nu au miros. Sa vina de oriunde, numai sa vina!

e.moti.on
e.moti.on  •  04 Aprilie 2018, 19:40

inseamna ca n ai uitat de unde ai plecat , bravo Radule !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează