FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - CSMS IAŞI 3-0

VIDEO Suspect de blat » Petar Jovanovici a fost dat afară de la Iaşi după eşecul cu 0-3 în faţa Vasluiului

Articol de - Publicat joi, 29 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 28 noiembrie 2012 21:49

Jovanovici a fost dat afară după eşecul de la Vaslui, 0-3. El fusese achiziţionat în vară chiar de la galben-verzi


CSMS Iaşi a decis rezilierea angajamentului lui Petar Jovanovici, adus liber în această vară după ce se despărţise de FC Vaslui. Această hotărîre a venit la scurt timp după ce formaţia din Copou a pierdut clar pe terenul trupei lui Hizo, 0-3! "Contractul dintre CSMS şi Jovanovici a fost reziliat pe cale amiabilă. Nu e ceva legat de jocul de la Vaslui", a încercat să explice preşedintele Florin Prunea.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Surse autorizate susţin însă că oficialii ieşeni l-au bănuit pe fundaşul de 30 de ani că nu şi-a apărat corect şansele contra fostului său club. În respectiva partidă, Petar a fost schimbat imediat după ce gazdele au deschis scorul ca urmare a unei lovituri libere provocate chiar de sîrb!

"Toată săptămîna dinaintea acestui joc mi s-au spus vorbe legate de «tăticul meu, Porumboiu». În prima repriză am jucat fără greşală. A venit faza dinaintea primului gol, în care s-a acordat uşor fault la o intervenţie a mea. Apoi, am fost schimbat. Am reacţionat nervos, aşa e, dar cred la fel au reacţionat mii de fotbalişti, nu-s eu primul", s-a apărat Petar.

"Mă doare enorm lipsa de încredere. Cei care s-au gîndit la lucruri necurate ar fi trebuit să se intereseze de caracterul meu. Nu poţi acuza pe cineva doar pentru că a făcut un fault în lateral"
Petar Jovanovici, fundaş

"Eu nu am suspiciuni asupra moralităţii lui, dar am decis să sancţionez ieşirea deplasată a lui Petar, care a şutat în geanta doctorului după ce a fost schimbat. Am cerut conducerii să-l excludă din lot, pe terment nelimitat. Acum am aflat că s-a reziliat contractul"
Liviu Ciobotariu, antrenor CSMS Iaşi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
cfrclujole
cfrclujole  •  29 Decembrie 2012, 21:23

ugigu

cfrclujole
cfrclujole  •  29 Decembrie 2012, 20:13

sdfgsdfgdfg fdgf

t0ni
t0ni  •  29 Noiembrie 2012, 23:44

...aaaa , am uitat presa!!! Vai mama voastra de ziaristi... patetica presa de mahala si incitanta, fac comparatie cu articolele scrise in ziarele de sport din vest si astea romanesti, totul e o barfa, zvonaci de meserie si porn0fili obsedati, privesc si eu stupefiat cata incultura si ce rau a ajuns presa si societatea romaneasca. Creati monstri mamelucilor si monstrii sunt zi de zi pe aici pentru rating... ;-)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează