FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CHIAJNA 1-0

VIDEO Suspectul de serviciu » Petrovici a fost iar personajul negativ al Chiajnei

Articol de - Publicat joi, 17 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 16 mai 2012 22:58

Sîrbul a provocat un penalty de neînţeles, a fost eliminat, iar Mediaşul şi-a asigurat prezenţa în viitorul sezon al Ligii 1


La o lună distanţă, Aleksandar Petrovici a revenit sub reflectoarele primei divizii. După ce a provocat un penalty şi a dat autogol în partida dubioasă cu Dinamo (1-3), Petrovici şi-a atras o nouă umbră de îndoială, cu un gest stupid în prelungirile primei reprize a partidei de la Mediaş. Sîrbul de 29 de ani l-a luat în braţe şi apoi l-a trîntit în careu pe Markovici, fiind eliminat de Teo Crăciunescu pentru cumul de cartonaşe. Penalty-ul a fost transformat de Lazăr (45+1).

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

De parcă eroarea lui Petrovici nu ar fi fost îndeajuns, în debutul părţii secunde, Mamele a aşezat şi el un semn de întrebare în dreptul Chiajnei, faultîndu-l cu lejeritate în careu pe Vitinho (50). A executat acelaşi Lazăr, dar, la a doua încercare, Niţă a ghicit colţul. Adrian Popa l-a ţintit pe Pleşca din 7 metri, turnînd suspans pe finalul de meci (54). Unul care, surprinzător, a fost extrem de liniştit, cu cele două echipe luptînd orb undeva la mijlocul terenului.

9 cartonaşe roşii au încasat jucătorii Concordiei doar în retur

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
neanicu86
neanicu86  •  17 Mai 2012, 12:08

Gaz Metan a avut cota 1.50 inainte de meci, iar Concordia 5,5!!!!! Nu intelegeam ce este cu cotele astea, insa dupa ce a inceput meciu, iar jucatorii Chiajnei trageau ori in portar ori pe langa poarta, am inteles.

statham_j
statham_j  •  17 Mai 2012, 10:21

penibililor!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează