FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 21:00, TVR 1, LOOK TV, DIGI, DOLCE

VIDEO Timișorenii au găsit modalitatea perfectă pentru promovarea meciului cu formația campioană: "Veniți cu noi să batem Steaua"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 septembrie 2015 18:34

Timișorenii de la ACS Poli au pregătit un clip special pentru promovarea meciului cu Steaua, de duminică, de la ora 21:00.

"Copiii din satul Rudolf Walther (Fundația Kinderzukunft Timișoara - partener Poli Timișoara) vor să joace și ei duminică pentru Poli Timișoara! Cum deocamdată ei nu au vîrsta necesară pentru a intra în teren, au pătruns totuși în vestiarul echipei pentru a le transmite idolilor lor energie și jovialitate!

Acolo i-au găsit pe Kirschstein, Luchin, Llorente și Zicu, alături de care au realizat acest spot. Mesajul lor este clar: «Veniți cu noi să batem Steaua!»", se arată în postarea timișorenilor de pe pagina oficială de facebook.

 
”Veniți cu noi să batem Steaua!” - PROMO Poli Timișoara - Stea...

Copiii din satul Rudolf Walther (Fundația Kinderzukunft Timișoara - partener Poli Timișoara) vor să joace și ei duminică pentru Poli Timișoara! Cum deocamdată ei nu au vârsta necesară pentru a intra în teren, au pătruns totuși în vestiarul echipei pentru a le transmite idolilor lor energie și jovialitate! Acolo i-au găsit pe Kirschstein, Luchin, Llorente și Zicu, alături de care au realizat acest spot. Mesajul lor este clar: ”Veniți cu noi să batem Steaua!” #haipoli

Posted by ACS Poli Timisoara on 9 Septembrie 2015

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează