FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Transfer pe repede înainte făcut de FCSB: „Aseară a sunat telefonul. M-a surprins” » Andrei Marc poate debuta chiar mâine, cu FC Voluntari

Articol de , - Publicat sambata, 10 august 2019 11:22

Andrei Marc (26 de ani, fundaș central) a fost împrumumtat cu opțiune de cumpărare definitivă de FCSB de la Concordia Chiajna, iar jucătorul este entuziasmat de noua sa formație. 

  • FCSB - Voluntari se joacă duminică, de la ora 21:00, în etapa a 5-a din Liga 1. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 1, TV Telekom 1 Sport și Look TV.

„Mă bucur că am semnat cu Steaua, vreau să joc cât mai bine. Pentru mine e un pas important în carieră. E una dintre cele mai iubite echipe și cea mai bună din România.  

Sunt pregătit fizic. Am făcut o pregătire bună cu Concordia. Aseară m-a sunat domnul Cristi Tănase, președintele de la Chiajna. Nu făceam parte oricum din lotul Concordiei pentru meciul de astăzi cu Rapid. Stăteam acasă, relaxat, și m-a surprins acest telefon”, a declarat Andrei Marc în cadrul conferinței premergătoare meciului FCSB - Voluntari. 

„Nu mi-e teamă de modul în care voi fi tratat de fanii dinamoviști. Mi-am făcut treaba acolo, la Ceahlăul, la Chiajna. O să-mi fac treaba și aici”Andrei Marc

Marc a evoluat de-a lungul carierei pentru Ceahlăul Piatra Neamț, Dinamo București, Sanliurfaspor și Concordia Chiajna. 

Conferința lui Vergil Andronache

Vezi și: 

OFICIAL Gigi Becali a transferat un fost fundaș al lui Dinamo! Andrei Marc a fost prezentat astăzi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
2339899486125742
Mihai Potcoava  •  10 August 2019, 22:01

mie mi sa parut ca marc era sten bay astepta telefonul care a venit

Vezi toate comentariile (1)
Comentează