FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CHIAJNA 1-1

VIDEO Un ofsaid cît un punct » Hagi s-a supărat pe arbitrajul de la Viitorul - Chiajna 1-1

Reuşita lui Alibec a adus Viitorului doar o remiză, constănţenii au rămas fără succes de 6 etape // Foto: Marian Muscalu (Telegraf Constanța)
Reuşita lui Alibec a adus Viitorului doar o remiză, constănţenii au rămas fără succes de 6 etape // Foto: Marian Muscalu (Telegraf Constanța)

Articol de - Publicat marti, 11 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 10 decembrie 2012 21:22

Asistentul Nica a greşit la reuşita ilfovenilor, iar "centralul" Crăciunescu le-a refuzat un penalty gazdelor.

Gică Hagi nici nu concepea ca echipa lui să nu ia toate punctele din întîlnirea cu Concordia, formaţie ce venea după umilinţa cu Steaua (0-6). Numai că partida a început de la 0-1, după ce Pană a deschis scorul (4), iar "asistentul" Cristi Nica a validat golul, deşi ilfoveanul se afla în poziţie de ofsaid.

543520-ofsaid.jpg

Fază grea, ce-i drept! A început cursa după egalare, însă defensiva Chiajnei n-a mai lăsat spaţiile din meciul cu roş-albaştrii, iar dobrogenii au ajuns greu la poartă. Totuşi, înainte de pauză, Alibec, excelent găsit de Dică, putea egala, dar mingea a trecut pe lîngă bară.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Nervos, Hagi a mers la vestiare să-şi trezească jucătorii şi a reuşit. Degeaba, pentru că Teo Crăciunescu le-a refuzat un penalty, după un henţ al lui Ghionea (56)! Peste alte trei minute, Alibec a reuşit totuşi să marcheze, după o fază la care Bambara şi-a arătat limitele, iar Ghionea, vîrsta.

Iancu a vrut să celebreze transferul la Steaua cu gol, însă Cobrea l-a blocat senzaţional în două rînduri (72 şi 75). Alb-albaştrii au rămas în 10 oameni după eliminarea lui Puţanu şi s-a terminat aşa, însă au motive să se simtă frustraţi!

"Meritam să cîştigăm, dar unii vor să ne vadă jos! Am tăcut, nu-mi place să critic arbitrajul, însă totul e pe faţă. Am primit gol din ofsaid şi am avut penalty clar! Sîntem o echipă mică, eu sînt mic, o luăm pe coajă de la cei mari!" (Gică Hagi, finanţator Viitorul)

543517-viit-chiajna.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
robert1205
robert1205  •  11 Decembrie 2012, 23:22

un penalty clar, după un henţ al lui Ghionea (cartonas galben)

horia55
horia55  •  11 Decembrie 2012, 11:41

Sa deschida Regele un cont pentru "Viitorul" in care sa dea fiecare iubitor de fotbal roman 1 leu. Sa nu mai vanda nicaieri, sa faca din Viitorul ce a fost Ajax cand i-a batut in finala Champions League pe marele Milan cu o echipa cu media de varsta de 19 ani!

bumix
bumix  •  11 Decembrie 2012, 11:23

pe arbitru ,,, ala nu-i arbitru e fiu lui craciunecu

Vezi toate comentariile (5)
Comentează