FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FC BRAŞOV 2-0

VIDEO Un român şi doi africani au readus Petrolul pe linia de plutire!

Oprița s-a transformat aseară într-o mașină de pase pentru colegii săi din atac
Oprița s-a transformat aseară într-o mașină de pase pentru colegii săi din atac

Articol de - Publicat duminica, 01 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 aprilie 2012 10:13

Mulţescu a cîştigat la debutul său pe banca Petrolului, victoria fiind adusă de assisturile lui Opriţa şi de golurile marocanului Zerka şi al tunisianului Hamza.

Să fii pe penultimul loc, să nu cîştigi de 8 etape consecutiv şi, cu toate astea, să-ţi vină peste 7.000 de spectatori la un meci cu FC Braşov, asta da performanţă pentru o echipă de Liga 1, şi ea se numeşte Petrolul. Meciul de ieri a însemnat şi debutul lui Mulţescu pe banca prahovenilor, însă prima repriză a lăsat de dorit. Cu puţine ocazii şi fără nici un gol.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Prima ocazie i-a aparţinut lui Hamza, care a tras în Felgueiras, după o pasă perfectă a lui Zerka (17). Apoi, Buga a avut golul pe tavă, însă Hamutovski (32) s-a opus. Tot Hamutovski s-a remarcat şi peste 7 minute, cînd Bikana a gafat, iar Ilijoski a rămas singur, însă portarul bielorus a avut o paradă de zile mari.

Meciul s-a decis la pauză, atunci cînd Mulţescu l-a făcut şah-mat pe Şumudică. L-a introdus pe Vali Negru şi l-a repoziţionat pe Opriţa, de pe dreapta pe stînga. Primul a legat jocul la mijloc, iar fostul stelist a oferit două pase de gol pentru cei doi africani din atac, care nu l-au iertat pe Felgueiras şi în 4 minute au făcut 2-0.

Finalul a fost gestionat în stil de mare echipă de trupa lui Mulţescu, care a mai ratat alte două ocazii mari prin Hamza şi Osiako. 2-0 final şi Petrolul a scăpat de coşmarul seriei, parcă interminabilă, de etape fără succes, însă, chiar şi cu victoria de aseară, rămîne pe loc retrogradabil şi priveşte cu groază la ce urmează: meci în deplasare cu Dinamo, apoi acasă cu CFR.

"Am bătut o echipă care era pe val. Am jucat în acest meci trei sisteme diferite şi ne-a ieşit. Avem şanse bune de a ne salva de la retrogradare. Aştept cu mare încredere meciul cu Dinamo" (Gigi Mulţescu, antrenor Petrolul)

19 dintre cei 28 de jucători care au jucat în meciul de la Ploieşti au fost străini: 10 la Petrolul şi 9 la FC Braşov

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
axg87
axg87  •  03 Aprilie 2012, 10:58

antrenorul trebuie sa-i vada greselile lui bikana. omul a jucat vreo 5 meciuri la Petrolul si a provocat doua penaltiuri iar in rest numai gafe. Puteam pierde si cu brasov tot din cauza lui dar totusi a jucat 90 de minute. E un jucator slab, trebuie introdus un jucator care da mai multa siguranta pe postul lui.

rkvelez
rkvelez  •  01 Aprilie 2012, 16:02
Postat de anonimuldinbartolomeu pe 01 Aprilie 2012, 13:24

o sa ne dati punctele inapoi sezonul viitor.....v-am dat o mana de ajutori ca sa o ingropati pe prodanca......de aici incolo depide de voi

la cat de bine a jucat petrolul ieri nu ne-ati fi batut niciodata....

anonimuldinbartolomeu
anonimuldinbartolomeu  •  01 Aprilie 2012, 13:24

o sa ne dati punctele inapoi sezonul viitor.....v-am dat o mana de ajutori ca sa o ingropati pe prodanca......de aici incolo depide de voi

Vezi toate comentariile (11)
Comentează