Redacția GSP și echipa de investigații te invită să sprijini jurnalismul apăsând butonul DA!

”Să renunți la fapte înseamnă să renunți la libertate”, spune Timothy Snyder.
Asta facem zilnic pentru tine: publicăm fapte.
Iar publicitatea pe net este vitală ca să putem produce în continuare investigațiile, știrile despre sport și faptele pe care le regăsești zilnic aici. Pe 25 mai intră în vigoare GDPR, noul regulament privind datele personale din Uniunea Europeană, și avem nevoie de acceptul tău explicit ca să-ți oferim, în continuare, jurnalism independent, în timp real și verificat. Te asigurăm că avem o tradiție de decenii în a păstra în siguranță datele și te rugăm să accepți noile condiții apăsând butonul DA de mai jos.

Redacția GSP și partenerii noștri utilizează tehnologii precum cookies, profilare și prelucrare automata a datelor, pentru a personaliza către tine articolele și reclamele. Prin acceptarea cookie-urilor, ne ajuți să utilizam această tehnologie pe site și să ne finanțăm ziariștii. Ai posibilitatea să iei oricând altă decizie, printr-o simplă revenire pe site. Pentru detalii, te rugăm să citești Documentul de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site și Termenii de utilizare, pentru a înțelege conținutul și sensul acestor proceduri.

Îți mulțumim pentru ”DA”-ul tău, care este, în ultimă instanță, un accept pentru a participa la expunerea faptelor și informațiilor care ne ajută să rămânem liberi!

DA, AM ÎNȚELES
Siteul gsp.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies. Află mai multe accesand POLITICA COOKIES X


LIGA 1    •   DINAMO - CHIAJNA

VIDEO/UPDATE Două faze judecate diferit de Tudor » Chiajna a cerut penalty în minutul 8, Dinamo a primit unul în minutul 12. Verdictul specialistului: "Arbitrul a greșit"

Sambata, 20 Februarie 2016

În minutul 8, la 0-0, Concordia Chiajna a solicitat penalty la un atac întârziat al lui Puljici asupra lui Pena.



VEZI VIDEO CU CELE DOUĂ FAZE

Pena a apucat să șuteze din interiorul careului și apoi e secerat de intrarea prin alunecare a croatului. Alexandru Tudor a lăsat jocul să continue. Mingea a ajuns în brațele lui Cerniauskas.

"Mingea este în joc, este penalty", a zis fostul arbitru Dan Lăzărescu la Dolce. 

În minutul 12, Iulian Mamele a căzut în propriul careu în duel cu Mevlja, iar Tudor a dat penalty, considerând că fotbalistul oaspeților s-a prăbușit peste piciorul dinamovistului, care se afla cu fața spre poartă.

Rotariu a executat frumos și nu i-a dat nici o șansă lui Matache. 

"Este penalty, nu cred că se dă cartonaș roșu. Nu e fază iminentă de gol", a zis Lăzărescu. 

Comentarii (69 ) Adaugă comentariu

andyandrei2015  •  21 Februarie 2016, 19:15

hotii si rusinea Romaniei au furat din nou,fcdb aka fc dinamo sunt !

Constantin Luca  •  21 Februarie 2016, 14:06

tudor ln acest campionat a avantajat o singura data la botosani,dupa aia unde i-a prins pe steaua i-a ars si ia umplut de cartonase ,la fel cu alt mare arbitru de1;5m care are de platit sampania de la nunta,sant oamenii lmpinsi de ionut si interesul national pt a ajuta dinamo,ce chiar toti santem orbi sa nu observam ce se lntampla ln campionat ?mai nou a lnceput si anaful sa faca legitimari,ca la noi la nimeni,ln loc sa-si faca fiecare treaba lui se baga peste treburile altora si ne dorim sa fim ln rand cu lumea buna.fotbalul e un sport care are niste regulamente care trebuiesc respectate fara amestecul nimanui si care este mai bun sa lnvinga,fara insolvente,falimente, smecherii si alte lucruri necurate,sa fim egali ln competitie,pt. aputea fi copetitivi ln europa si ln lume

Tanase Cristian  •  21 Februarie 2016, 11:00

lasati ca vin meciurile cu steaua ptr miaunamo, sa vedeti acolo numai 3-4 *** blatiste

Vezi toate comentariile (69)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase