FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ASTRA 0-0

VIDEO Vă era dor de X? "Europenele" României, Pandurii și Astra, au făcut primul egal al sezonului după un meci cu ocazii puține, dar uriașe

Articol de - Publicat luni, 01 august 2016 00:00

După ce și-au irosit, în mare măsură, șansele de a merge mai departe în Europa League, respectiv Champions League, Pandurii și Astra s-au sufocat într-o caniculă groaznică la Severin.

Ieri, Pandurii au început mai incisiv, au ratat mai mult și mai clar, însă Astra a rezistat cu o garnitură cu multe rezerve. Și a plecat cu un punct de lângă Dunăre după ocazii uriașe în ultima jumătate de oră!

Click aici pentru VIDEO!

Ștafeta ocaziilor

Hora a irosit șansele gazdelor. În prima repriză, a primit o pasă excepțională de la Herea, care l-a prins nepregătit pe Săpunaru. Însă golgeterul sezonului trecut a șutat doar în bară. Apoi, la puțin timp după pauză, același Hora a scăpat singur cu portarul, însă a tras în Silviu Lung Junior!

Iar ocaziile puteau fi răzbunate de Daniel Niculae: a scăpat singur după o gafă uriașă a lui Buijs, însă n-a avut suflu și a tras anemic, pe lângă. Apoi, din apropiere, Boldrin a tras în eroicul Lazar!
S-a terminat fără gol, primul egal al sezonului, iar campioana României rămâne fără victorie după primele două etape.

400 de meciuriîn L1 a bifat Astra după partida de aseară
3 jucători au debutat în prima ligă: Jordy Buijs, Armiche Ortega (ambii Pandurii) și Valentin Gheorghe (Astra)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează