FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - FC BRAŞOV 1-1

VIDEO Vaslui talent-show » Balint nu a reuşit să resuciteze gruparea moldoveană: 1-1 cu FC Braşov

Temwanjera și ceilalți
Temwanjera și ceilalți "plăieși" s-au lovit de defensiva excelent organizată a ardelenilor

Articol de GSP - Publicat marti, 16 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 15 aprilie 2013 22:44

Balint a debutat în Moldova mai degrabă ca selecţioner al unor jucători pe care Porumboiu regretă că i-a adunat decît ca antrenor.

La Vaslui încă nu se vede mîna lui Gabi Balint. Mîna care se vede e sigur vinovată pentru o situaţie pe care un antrenor abia aterizat printre galben-verzi n-are cum s-o gestioneze bine. Temwanjera e bătrîn, "de-o seamă cu mine", zice Porumboiu, Stanciu e prea tînăr, Antal prea bine plătit fără să fie el vinovat pentru asta. Balint are parte de problemele care îi devoraseră încă un mandat lui Hizo.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Stegarii" au marcat cînd abia începuse meciul, gol Danquah, apoi au continuat să evolueze cu relaxarea unei formaţii lipsite de vreo presiune a clasamentului şi de vreun obiectiv clar. Sînmărtean, Stanciu şi Temwanjera nu s-au descurcat nici aşa.

Vasluiul a forţat cu Antal şi cu Mike rostogolindu-se peste adversari ca în sporturile de contact, extrema luată de la Galaţi a nimerit prost mingea din faţa porţii şi, în loc să-l vadă în plasă, balonul lovit penibil ajunsese în spatele lui! Galbenii au egalat pînă la urmă, în singurul mod în care ar fi putut-o face, o fază fixă transformată de către un fundaş, Charalambous din centrarea viitorului stelist Stanciu.

Ai lui Balint s-au prins că altfel nu-s capabili şi au insistat să arunce mingi în careul lui Mutu pînă în ultima secundă, doar, doar s-o repeta faza de bowling de la golul de 1-1. N-au mai avut noroc. Balint ar putea avea totuşi şansa să cîştige timp pînă la vară. Pînă atunci, continuă preselecţia cu concurenţii Mike şi Tendeng.

Au cerut 3 penalty-uri
Arbitrul Cojocaru a avut de luat cea mai complicată decizie la ultima fază a meciului. N'Doye a încercat să trimită în plasă, cu capul, o minge aflată pe linia porţii, dar a fost blocat de o intervenţie acrobatică a lui Oltean.

Reluările Dolce n-au lămurit dacă Oltean l-a lovit pe N'Doye sau mingea. Moldovenii au solicitat alte două 11 metri, după faulturi asupra lui Antal, minutele 17 şi 58. "Bandiţii pot raporta liniştiţi că şi-au făcut datoria", a acuzat Porumboiu la final.

"Nici nu ştiu cine a fost arbitru, dar nu se poate aşa ceva, am avut trei penalty-uri! Ori fac intenţionat, să demonstreze ceva, ori sînt slab pregătiţi!" (Gabi Balint, antrenor FC Vaslui)

"Cojocaru şi Mudura şi-a bătut joc de noi şi de arbitraj! Din păcate, nu vor păţi nimic. Dacă a ajuns Fecioru, pe care pe vremuri am vrut să-l arunc într-un lac, să facă delegările la asistenţi..." (Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui)

567877-vaslui-brasov-1-1.jpg

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
j_anonim_jorginho
j_anonim_jorginho  •  16 Aprilie 2013, 19:48
Postat de psyk3 pe 16 Aprilie 2013, 19:30

adevaru ca e aiurea cu meciurile astea cum sunt transmise...ce sa faca oamenii,sa'si faca abonament la doua firme de cablu...?Da am observat ca la meciurile Vasluiului de acasa sunt mai multi spectatori si asta desi echipa nu joaca stralucit...oare are legatura ca nu au cum sa vada meciu acasa...?

La meciul cu Braşovul a fost intrarea liberă.

psyk3
psyk3  •  16 Aprilie 2013, 19:30
Postat de j_anonim_jorginho pe 16 Aprilie 2013, 19:19

Pentru meciul de ieri n-am găsit niciun stream ca lumea...

adevaru ca e aiurea cu meciurile astea cum sunt transmise...ce sa faca oamenii,sa'si faca abonament la doua firme de cablu...?Da am observat ca la meciurile Vasluiului de acasa sunt mai multi spectatori si asta desi echipa nu joaca stralucit...oare are legatura ca nu au cum sa vada meciu acasa...?

j_anonim_jorginho
j_anonim_jorginho  •  16 Aprilie 2013, 19:19
Postat de psyk3 pe 16 Aprilie 2013, 19:01

lollll da returu asta numa dolce v'a transmis meciurile.Da se poate vedea pe net.. daca esti fan adevarat...

Pentru meciul de ieri n-am găsit niciun stream ca lumea...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează