FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - ACS POLI 3-0

VIDEO Victorie clară, Astra - ACS Poli Timișoara 3-0 » Giurgiuvenii au egalat Dinamo la puncte

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 31 iulie 2017 23:08

Astra s-a impus cu scorul de 3-0 în confruntarea de pe teren propriu cu ACS Poli Timișoara, din etapa a treia a Ligii 1 și a urcat pe locul 5 în Liga 1, la egalitate de puncte cu Dinamo.

Timișorenii au fost la un pas de a întârzia la meciul de la Giurgiu, din cauza traficului aglomerat, însă partida a început în cele din urmă la ora programată.

Astra a fost formația care a început meciul în atac, iar Marquinhos a ratat două ocazii importante în primele 10 minute, însă intevențiile lui Straton au păstrat tabela neschimbată.

Golakeeperul oaspeților nu a mai putut interveni însă la lovitura de cap excelentă prin care Polczak a deschis scorul în minutul 21. Trei minute mai târziu, Ioniță a majorat avantajul giurgiuvenilor cu un voleu de la aproximativ 11 metri, pe care Straton nu a reușit să-l respingă.

Timișoara a replicat prin Cânu, dar lovitura de cap expediată de fundașul oaspeților în minutul 30 a lovit bara transversală.

Astra a început în atac și partea secundă, când Le Tallec a șutat de la 30 de metri, dar Straton a respins balonul în corner. Balaure a mai punctat o dată pentru Astra în minutul 53, după o respingere greșită a portarului bănățenilor la șutul lui Le Tallec.

Doman a avut ocazia de a reduce din diferență, dar șutul său din unghi a fost respins de nou-intratul Pițian.

Grație victoriei cu Timișoara, Astra a egalat la puncte Dinamo și a urcat pe locul 5, în timp ce ACS Poli este pe locul 10, cu o victorie după 3 etape.

VIDEO » Astra - ACS Poli 3-0
Au marcat: Polczak '21, Al. Ioniță '24, Balaure '54

Echipele de start:

Astra: Iliev - Belu, Bejan, Polczak, Al. Stan - Mrzljak, Poljak - Al. Ioniță, Vinicius, Balaure - Le Tallec
Rezerve: Lazar, V. Gheorghe, Chipirliu, Dandea, Moise, Pițian
Antrenor: Edi Iordănescu

ACS Poli: Straton - Crețu, Melinte, Cânu, Țigănașu - Artean, Vașvari - Ciucur, Soljici, Bârnoi - Bud
Rezerve: Curileac, Șeroni, Mailat, Croitoru, Doman, Bianconi, Mihalcea
Antrenor: Ionuț Popa

 
 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  01 August 2017, 11:36

nu ma asteptam la felicitarile rigatenilor ,daca Ceausescu nu a reusit sa desfinteze spaiturile banatenilor ,se pare ca Vacaroiu a reusit sa desfinteze echipa de fotbal ,felicitari ,ramaneti voi ,ca si asa sunteti Voluntari ,Iuventusi ,Chiajne , chiar daca faceti toti o gramada ordonata ,pana la urma nu o sa bateti Capitala Banatului .

dinamo_fan
dinamo_fan  •  01 August 2017, 00:36

Urmarind meciurile din liga 1 am impresia ca minim 6 echipe sunt de divizia B. daca echipele din frunte par sa fi crescut valoric, cele din subsol au scazut mult valoric.

sakamoto
sakamoto  •  31 Iulie 2017, 23:15

Felicitari Astra! Atzi etalat un fotbal solid, o echipa bine asezata in teren. Fotbalisti buni, catre foarte buni. Timishorenii-lamentabili! Popica cum de reusheshti sa prosteshti jucatori, care au aratat ca stiu fotbal? Arbitrul Avram, ca de obicei, ishi face probleme si atunci cind nu este cazul:nu are ce cauta in arbitraj! Un arbitru de nota O barat! Penibil! ***! La munca de jos!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează