FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

VIDEO Vidan: "Ghinionul vostru e că aţi luat gol la ultima fază" » Şumi: "E matol ăsta, domne" :D

Articol de GSP - Publicat marti, 10 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 aprilie 2012 20:17

În ziua în care ambii şi-au anunţat retragerile din activitate, antrenorul provizoriu, iar arbitrul definitiv, Marius Şumudică şi Adrian Vidan au purtat un dialog în direct la Contraatac de pe GSP TV.

La un moment dat, exasperat de faptul că tuşierul vorbea cu detaşare de greşelile comise în defavoarea Braşovului la meciul cu Chiajna (2-3), Şumudică s-a adresat în şoaptă moderatorului emisiunii: "E matol ăsta, domne".

"Domnule Şumudică, ghinionul vostru e că aţi luat gol la ultima fază. Poate dacă nu era aşa nu v-aţi fi enervat aşa de tare" a fost afirmaţia lui Vidan care l-a enervat cel mai mult pe antrenor.

"Domnule Vidan, şi-acum sînteţi obosit? Că văd că vă alegeţi cu greu cuvintele. Mi-aţi luat doi ani de viaţă cu greşelile pe care le-aţi făcut. La experienţa dumitale nu pot fi numite greşeli umane.

Am şi au experienţă în fenomenul ăsta, mă prind de unele chestii, nu schimb valută. Mai bine vă v-aţi retras, faceţi un bine fotbalului. O să-ţi aduc la retragere un coş cu flori, pască şi ouă", au fost cîteva din replicile lui Şumi.

Citeşte şi: Şumudică renunţă la antrenorat: "Cel puţin un an vreau să stau liniştit"

Vidan s-a retras din arbitraj! "În România se merge la fotbal ca la război, lumea vede comploturi peste tot"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
detyy
detyy  •  13 Aprilie 2012, 23:49
Postat de dasguzu2003 pe 10 Aprilie 2012, 20:36

sunt atatea meciuri intr-un campionat!!! daca pentru fiecare luam capul cate unui arbitru cine mai arbitreaza???

...arbitrajul e VARZA in campionatul din Romania....

mysterio
mysterio  •  11 Aprilie 2012, 00:25
Postat de cordos_eu pe 10 Aprilie 2012, 20:41

nu vezi ce scriu? ca sunt de parere ca la centrare si la faza cu asa zisul offside, tusierul n-a gresit

Panseluta....iti recomand in primul rand un medic oftalmolog care sa te ajute ...iar apoi daca se dovedeste ca nu ochii sunt problema cred ca nici cel mai bun psihiatru nu te mai aduce pe linia de plutire.....

plesan
plesan  •  10 Aprilie 2012, 23:11

Sincer imi pare rau pt Vidan..dar si mie mi se pare ca a gresit cam "dubios" ..desi poate ma insel io..si io sunt arbitru la inceput d drum..dar la fazele alea 2...poate greseam una..dar 2 nu cred..si sper sa nu o fac pe viitor..

Vezi toate comentariile (16)
Comentează