FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO Voievod pe flancul drept! » Înlocuitorul lui Georgievski vine din Serbia

În toamnă, Vulicevici a jucat cu Vojvodina în preliminariile EL, dar nu va fi o problemă să fie pe teren contra lui Ajax, formația sîrbă n-a prins grupele EL
În toamnă, Vulicevici a jucat cu Vojvodina în preliminariile EL, dar nu va fi o problemă să fie pe teren contra lui Ajax, formația sîrbă n-a prins grupele EL

Articol de - Publicat duminica, 13 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 13 ianuarie 2013 12:16

Miroslav Vulicevici (27 de ani), de la Vojvodina Novi Sad, le-a fost propus roş-albaştrilor pentru a acoperi postul de fundaş dreapta.

După ce au fost refuzaţi de Rui Duarte, Milanov şi Koentes şi după ce ei i-au spus pas sîrbului Mitici, de la CS Severin, steliştii au pe masă o ofertă venită din străinătate. Tot pentru un jucător sîrb, însă cu un CV mult peste al celui de la penultima clasată din Liga 1. E vorba despre Miroslav Vulicevici, fundaş dreapta la Vojvodina Novi Sad, ocupanta locului 4 în campionatul ţării vecine.

Vulicevici are 27 de ani şi a fost căpitanul formaţiei sîrbe cîtă vreme a activat acolo. În patru sezoane cît a fost în lotul lui Vojvodina, Vulicevici a jucat numai în campionat 95 de meciuri, toate din postura de titular.

"Ne-a fost propus un fundaş dreapta de la Vojvodina Novi Sad. Vulicevici îl cheamă, are 27 de ani şi joacă la «naţionala» Serbiei. Am vorbit cu MM să vedem ce-i cu el, poate-i bun, pentru că din Serbia apar mereu jucători interesanţi", a dezvăluit Gigi Becali la GSP TV. Transferul ar avea şanse mari de reuşită pentru că Vulicevici şi-a terminat contractul cu Vojvodina şi în prezent e liber.

Prieten cu Buturovici!
Vulicevici a postat pe contul său personal de Facebook o fotografie cu celebrul interlop sîrb Ratko Buturovici (foto), acelaşi personaj cu care s-au fotografiat Mutu şi jucătorii "naţionalei" Under 19, anul trecut, la Novi Sad. La poza respectivă, fundaşul adaugă un comentariu: "Am vorbit cu preşedintele clubului meu, Buturovici, şi mi-a spus că prioritatea mea este să îmi caut o echipă din străinătate".

Îl vrea şi Partizan
Pe finalul lui 2012, Miroslav a fost în negocieri cu Partizan Belgrad, însă le-a transmis şefilor liderului clasamentului că-şi doreşte o aventură în străinătate. Şi Vojvodina, dar şi Partizan sînt echipe aflate sub atenţionarea UEFA, ca şi Dinamo şi Rapid, că dacă pînă la 31 martie nu-şi vor achita datoriile, atunci vor fi excluse 3 ani din cupele europene.

"Nu mă interesează cluburile din Serbia, am jucat atîta timp pentru Novi Sad, am fost şi căpitanul echipei, e normal să-mi doresc să joc în afara ţării. Am discutat şi cu cei de aici, dar e puţin probabil ca eu să mai rămîn la Vojvodina" (Miroslav Vulicevici, fundaş)

"Dacă Steaua nu-şi găseşte fundaş dreapta, cu Ajax l-ar putea folosi pe Pîrvulescu în flancul respectiv, nu e chiar aşa o nebunie! Latovlevici în schimb nu poate, el e stîngaci pur" (Miodrag Belodedici)

1 milion de euro este cota lui Vulicevici, conform transfermarkt.de, cu 400.000 sub cea a lui Georgievski

2 meciuri a jucat Vulicevici pentru echipa naţională a Serbiei, ambele amicale: cu Polonia, în 2008, şi cu Japonia, în 2010

21 de meciuri a jucat Vulicevici pentru Vojvodina în sezonul de toamnă, toate ca titular, în 19 dintre ele fiind integralist

5 străini a avut Steaua pe postul de fundaş dreapta în istoria clubului: Boris Keca, Klemi Saban, Pawel Golanski, Ifeanyi Emeghara, Daniel Georgievski

CV - Miroslav Vulicevici
- s-a născut mai 1987, la Raska
- are 1,79 metri şi 72 kilograme
- a început fotbalul la Bane Raska, în 2001
- apoi a trecut pe la Javor (2003-2006, 2007-2009) şi Borac Cacak (2006-2007)
- în nici un sezon petrecut la Vojvodina n-a jucat mai puţin de 25 de meciuri

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (42)
raul4steaua
raul4steaua  •  13 Ianuarie 2013, 13:08

Sarbii individual au niste jucatori cu 2 clase peste noi cum ar fi Ivanovic, Tosic, Subotic, Vidic, Kuzmanovic etc, problema la ei e ca la nivel national competitia e la un nivel scazut, deoarece ei exporta foarte mult si repede, ei nu sta sa tina de jucatori in speranta ca primesc 6-7 mil pe jucator cum fac astia la noi, lor daca le dai pe un pusti 1-2 mil ti-l da.

djamorphis
djamorphis  •  13 Ianuarie 2013, 12:48
Postat de sibelius pe 13 Ianuarie 2013, 12:43

In schimb jucatorii exportati de sarbi ajung la cluburi care pentru romani sunt doar vise erotice. Daca joaca macar la nivelul lui Martinovici ne-am scos.

Daca si cu parca se plimbau in barca. Nu vine asta, stai linistit!!

sibelius
sibelius  •  13 Ianuarie 2013, 12:43
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

In schimb jucatorii exportati de sarbi ajung la cluburi care pentru romani sunt doar vise erotice. Daca joaca macar la nivelul lui Martinovici ne-am scos.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează