FOTBAL  »  Superliga  »  FESTIVALUL NAȚIONAL INTERPENITENCIAR

Viitorii reprezentanți ai Stelei au ieșit campioni ai penitenciarelor la fotbal: "Surpriza a fost Mihai Stoica"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2015 18:39

Gigi Becali a anunțat în urmă cu cîteva zile că Mihai Stoica și Gheorghe Popescu vor ajuta Steaua în privința transferurilor după ce vor ieși din închisoare.

Pînă atunci, însă, cei doi au reprezentat Jilava la Festivalul Național Interpenitenciar de fotbal, ediția a II-a, unde au cîștigat finala cu Severin, scor 3-0.

"La acest turneu au participat mai multe echipe, chiar și din provincie. Au fost de la Penitenciarul Severin, din Prahova, Constanța, a fost și o reprezentantă a celor de la Rahova.

Gică Popescu și Mihai Stoica au fost jucători, ambii fundași, și s-au descurcat foarte bine. Gică a fost imperial, dar pentru mine o mare surpriză a fost Mihai Stoica, despre care nu știam că joacă așa de bine fotbal", a spus Ion Crăciunescu, arbitrul finalei dintre Jilava și Severin, pentru digisport.ro.

Ion Crăciunescu a stat de vorbă cu fostul căpitan al Barcelonei și spune că n-a avut nici un fel de restricții: "Am vorbit cu ei, nu am avut restricții. Fizic, ambii sînt foarte bine. În rest, i-am simțit puternici, luptători, vă dați seama că trec prin momente cumplite în viața lor.

Dar, mi-a plăcut că ambii au arătat o condiție fizică foarte bună. Popescu, cel puțin, cum se înalță, cum dă cu capul, ce pase le dădea colegilor, ce să mai, o adevărată încîntare. Mi-au spus că au tratat cu mare atenție această competiție, pentru care s-au pregătit din timp. Ei au fost și antrenorii"", a mai spus Crăciunescu pentru sursa citată.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  07 Octombrie 2015, 13:55
Postat de ortega pe 07 Octombrie 2015, 08:52

Dac-ar fi după mine l-aș numi manager pe Mimi la echipa asta pe viață ... Sau măcar să aibă longevitatea lui Fergusson ...

ramai zero

ortega
ortega  •  07 Octombrie 2015, 08:52

Dac-ar fi după mine l-aș numi manager pe Mimi la echipa asta pe viață ... Sau măcar să aibă longevitatea lui Fergusson ...

andyandrei2015
andyandrei2015  •  07 Octombrie 2015, 00:24

stire defaimatoare la adresa stelei,rusine ,huooo @e cu tenta

Vezi toate comentariile (24)
Comentează