FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA 4-1

VIITORUL - ASTRA 4-1. Ruben de la Barrera, ușurat după primul succes alături de Viitorul: „Merităm acest rezultat”

Ruben de la Barrera, antrenor Viitorul // foto: fcviitorul.ro +20   FOTO
Ruben de la Barrera, antrenor Viitorul // foto: fcviitorul.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 23:32 / Actualizat duminica, 27 septembrie 2020 00:20

Ruben de la Barrera (35 de ani), antrenorul celor de la Viitorul, a comentat victoria echipei sale, scor 4-1 cu Astra Giurgiu. Este primul succes al său pe banca echipei constănțene. 

„Am jucat bine în prima repriză, am marcat multe goluri, aceste goluri au fost rezultatul felului în care am jucat. Merităm acest rezultat. Ar fi trebuit să câștigăm și până la acest meci, dar așa este fotbalul. Avem jucători foarte buni, ne-am creat șanse clare de gol și am fi putut înscrie mai mult decât am făcut-o. Trebuia să câștigăm acest meci, existau emoții, dar acum toată lumea este bucuroasă în vestiar. Trebuie să jucăm la fel și cu CFR Cluj, care are o calitate evidentă”, a declarat antrenorul Viitorului la TV Telekom Sport. 

Este pregătit să joace, nu are nevoie de foarte mult timp pentru a ajunge la nivelul la care ne dorim. Săptămâna viitoare probabil va juca 
- Ruben de la Barrera, antrenor Viitorul, despre revenirea lui Romario Benzar

Nu l-am auzit pe Gică Hagi strigând în tribune. Eu stau pe bancă, fac ce am de făcut 
- Ruben de la Barrera, antrenor Viitorul

Pot să spun că am o perioadă bună, în creştere. Sper să o ţin tot aşa. Contează că am câştigat primul meci, că am făcut o partidă bună. Sper să o ţinem tot aşa, ne vom pregăti şi mai bine şi cred că uşor, uşor se leagă jocul nostru şi vom aduna mai multe puncte.

Nu mi-am făcut planuri de transfer, nu a fost să fie. Sunt sigur că voi mai avea şanse. Mă simt foarte bine aici, joc bine, sunt integrat foarte bine, avem un grup foarte bun. Cu siguranță, dacă echipa va juca bine şi eu voi juca bine, vor mai fi oferte. 

Era o oarecare presiune, dar şi la meciul cu Sepsi se văzuse câteva schimbări în bine şi sper să continuăm tot aşa 
Gabi Iancu, golgeterul Viitorului

Clasament Liga 1

Mai multe știri din Liga 1:

Echipa care îl sperie pe Dan Petrescu: „Câștigă toate meciurile, nimeni nu poate să îi oprească” + Ce formație invidiază: „Are cel mai bun lot din România”

VIITORUL - ASTRA 4-1. Două greșeli MARI de arbitraj la Ovidiu: „Penalty o mie la sută!” » Istvan Kovacs, decizii de neînțeles

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sexilianul
sexilianul  •  27 Septembrie 2020, 08:45

baboilor........

Vezi toate comentariile (1)
Comentează