FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

FOTO Viitorul, ca Bayern și Barcelona! Cadou de lux pentru clubul lui Gică Hagi

Gică Hagi, patron Viitorul +5   FOTO
Gică Hagi, patron Viitorul

Articol de , - Publicat marti, 02 februarie 2021 16:58 / Actualizat marti, 02 februarie 2021 17:05

Jucătorii Viitorului vor face deplasările ca starurile din naționala Germaniei, asta după ce clubul a primit cel mai nou model de autocar, MAN Lion’s Coach.

Viitorul nu o duce foarte bine în clasament, dar echipa patronată de Gheorghe Hagi bifează cel mai bine la capitolul imagine. În această săptămână, în curtea academiei de 20 de milioane de euro de la Ovidiu a sosit noul autocar al echipei, MAN Lion’s Coach.

Dotări de lux pentru jucătorii de la Viitorul

Cu o lungime de 13,1 metri, cu 2 axe și un total de 57 locuri, acesta este pus în mișcare de un motor Euro 6d, 6 cilindri, care dezvoltă 470 CP prin intermediul transmisiei automate MAN TipMatic 12. Exteriorul autocarului este special realizat în culorile clubului, pe acesta fiind prezente stema și trofeele majore câștigate de echipă: titlul, Cupa și Supercupa României. 

+1 FOTO

Iar pentru o eficiență maximă a consumului de combustibil, autocarul este echipat cu anvelope Michelin pe ambele axe, inclusiv roțile de rezervă. 

Conform celor din club, la interior, noul autocar este echipat cu scaune din piele și material textil, cu suport pentru reviste, cotieră, suport pentru picioare, priză dublă USB și centură de siguranță în 3 puncte, sistem de aer condiționat, precum și sistem de iluminat, totul pentru confortul maxim al echipei în timpul deplasărilor. De asemenea, autocarul are în dotare chicinetă, cafetieră, frigider și toaletă, dar și o rețea integrată de internet.

Viitorul, ca Bayern și Barcelona

Autocarul a fost predat de către importatorul și distribuitorul mărcii MAN în România, iar jucătorii Viitorului îl vor folosi în premieră, chiar în această etapă, la deplasarea de la Cluj-Napoca. Astfel Viitorul se alătură cluburilor de fotbal importante, precum Bayern Munchen, Borrusia Dortmund, Barcelona, Hamburg, Hannover, dar și naționalei Germaniei, toate folosind acest model de autocar pentru deplasările echipei.

Gheorghe Hagi a fost și este tenace și vizionar în activitatea pe care o desfășoară. Nu întâmplător și prietenia noastră strânsă de peste 20 de ani. Susțin cu încredere și convingere academia și echipa de fotbal înființate de el acum 12 ani și mă bucur că sunt în continuare partenerul lui principal în furnizarea mijloacelor de transport pentru echipele sale - Michael Schmidt, președinte MHS Holding

8 sponsoriare Viitorul în acest moment: OMV Petrom, Pepsi, BRD, Auchan, Man, Herbalife, Holsten, HelpNet

Viitorul primește 1 milion de euro pe an de la OMV

În urmă cu șase luni, în plină pandemie, Viitorul a reușit să atragă lângă echipă un sponsor de calibru. De fapt, cea mai importantă companie care activează pe piața din România: OMV Petrom. Aceasta a devenit partenerul principal al clubului patronat de Gheorghe Hagi. 

Colaborarea dintre cele două mari branduri, OMV și Hagi, se întinde pe 3 ani, cu posibilitate de prelungire pentru încă doi, iar suma e una extrem de ridicată. În jur de un milion de euro va încasa Viitorul în fiecare sezon, adică în jur de 10% din bugetul pe care clubul de la Ovidiu l-a avut în 2019.

VIDEO. Suma colosală investită de Gică Hagi în Viitorul și în Academie: „Atât am băgat în zece ani! Niciodată nu e prea mult”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Vești oficiale despre noul stadion din Liga 1: „Dărâmăm tribunele, păstrăm doar ce e bun”

Toni Petrea mizează pe coșmarul lui Dinamo în derby! » Andone l-a „visat” un an: „S-a rupt totul atunci”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
ali.bec
ali.bec  •  02 Februarie 2021, 20:27
Postat de ali.bec pe 02 Februarie 2021, 20:25

Acum am înțeles dece Parma l-au cumpărat pe Man. Ca sa fie si ei ca Bayern sau Barca.

Numai ca ei n-au optat pentru modelul “Lion’s coach” ci pentru “Shepherd’s slave”

enigmaticul
enigmaticul  •  02 Februarie 2021, 20:26

Mda........Văd că este o ”prezentare auto” în acest cotidian!! Eu căutam de fapt informații sportive, dar am găsit altceva. Ăstia pot juca fotbal și din autocar, de acuma, că tot vor câștiga.

ali.bec
ali.bec  •  02 Februarie 2021, 20:25

Acum am înțeles dece Parma l-au cumpărat pe Man. Ca sa fie si ei ca Bayern sau Barca.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează