FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CRAIOVA

VIITORUL - CRAIOVA / Gică Hagi, elogii la adresa Craiovei înaintea meciului direct

Articol de - Publicat sambata, 02 februarie 2019 19:00

Gică Hagi a vorbit înaintea partidei de mâine cu CS U Craiova. Antrenorul Viitorului a avut numai cuvinte de laudă la adresa adversarilor. 

„Este un meci greu, întâlnim un adversar care știe fotbal, are o organizare foarte bună a jocului, iar dacă îi dai spații este periculos pe atacuri rapide. Va fi un meci frumos, așa cum a fost mereu între noi. Și noi avem calități, și nouă ne place să jucăm fotbal, să ne impunem în teren.

Sunt trei puncte importante, ne dorim să le luăm, iar pentru asta ne-am pregătit bine în pauză din iarnă. Pentru a câștiga, trebuie să facem ambele faze foarte bine pe tot parcursul jocului. Echipa stă bine fizic în acest moment și sunt mulțumit de felul în care s-a antrenat de când ne-am întors la Constanța. Nu suntem încă la sută la sută, dar suntem pe drumul cel bun", a zis Gică Hagi la conferința de presă. 

...despre adversar: "Craiova are un antrenor foarte bun, tactic înțelege foarte bine fotbalul. Pentru mine nu contează cine va intră pe teren, știu că Craiova stă foarte bine din punct de vedere tehnico-tactic, are stilul propriu de joc, are putere. Așa că nu sunt influențat de numele jucătorilor, ci de jocul colectiv al echipei. Iar acesta este foarte bun. Au lot bun, jucători valoroși, dar și noi fel". 

  • Viitorul - CS U Craiova e duminică, de la 20:00, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

”Va fi un meci spectaculos, deschis, între două echipe care joacă un fotbal frumos și au mulți jucători tineri. Sperăm să luăm cele trei puncte pentru că ne dorim să începem anul cu bine” Ianis Hagi 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dakesis
dakesis  •  02 Februarie 2019, 20:13

limba de lemn se mosteneste din tata in fiu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează