FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-1

VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-1 // Devis Mangia îi trage la răspundere pe șefi: „Noi nu putem face ce face Viitorul!”

Devis Mangia FOTO: Facebook @CSU Craiova
Devis Mangia FOTO: Facebook @CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 aprilie 2019 23:54

Viitorul s-a impus în fața celor de la CSU Craiova, scor 2-1 (I. Hagi 43', Rivaldinho 56'/ Bărbuț 9'). Antrenorul oltenilor, Devis Mangia, acuză subțirimea lotului și crede că oltenii au pierdut orice șansă la titlu.

„Ai șansa să dai golul secund, ratezi, apoi ei înscriu.

Ritmul a fost mai scăzut în repriza a doua. E ceva firesc. Ei au schimbat toată echipa față de ultimul meci. Noi nu putem face asta. Nu știu dacă Viitorul are un lot mai bun. Din punct de vedere numeric, noi avem probleme. Probabil se întâmplă ceva. Vom vedea, vom analiza.

Meciul cu Astra e dificil. Toate sunt așa pentru noi. E clar. Nu mai avem șanse la titlu în acest moment. Și cupele europene sunt în pericol acum”, a declarat Devis Mangia pentru Look Sport.

Citește și:

Gică Hagi, întâlnire fructuoasă cu directorul Academiei lui Ajax Amsterdam: „Nu exclud să meargă și un jucător de la Viitorul acolo!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
fcu1948
fcu1948  •  14 Aprilie 2019, 09:25
Postat de invinctus pe 14 Aprilie 2019, 08:57

Hai ca ati castigat voi *** cu echipa lu mititelu infintata in 2017 *** derbedeule

Prostovane locul 3 intr-un campionat cu Voluntari, Chiajna, Dunărea Călărași, Sepși, Hermanstadt, Botoșani și Gaz Metan NU este performanța. Universitatea Craiova juca in campionat cu echipe puternice, Rapid, Petrolul, Poli Timișoara, FC Național, Otelul Galați și mai ales împotriva Cooperativei (Dinamo, Steaua, Gloria Bistrița, Ceahlăul, FC Brașov). Acum VOI sunteți echipa federatiei și a arbitrilor, dar tot nu reușiți sa faceți NIMIC.

invinctus
invinctus  •  14 Aprilie 2019, 08:57
Postat de thebluestlion pe 14 Aprilie 2019, 00:08

Shhh...nu îl lovi cu adevărul că doare!

Hai ca ati castigat voi *** cu echipa lu mititelu infintata in 2017 *** derbedeule

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  14 Aprilie 2019, 01:51
Postat de lionforever pe 14 Aprilie 2019, 00:07

Păi de ce nu ai lot? De ce ai îndepărtat o mulțime de jucători? De ce nu promovezi tineri de la echipa a doua și aduci rebuturi "cosacrate" care nu vad mingea?

Pe cine a îndepărtat, concret ? Ştii cumva pentru ce motive ? Care ar fi tinerii de la echipa a doua ? Ca să ştiu care ar trebui "asasinaţi" ca fotbalişti în play off...Toţi care vă daţi cu părerea aici la modul radical, aţi jucat vreodată fotbal, măcar în Liga a IV-a ? O echipă se face funcţie de jucătorii avuţi la dispoziţie şi de adversar. Sorin Cârţu a fost catalogat drept creator de "autobază" dar asta o făcea cu echipele mici şi a explicat asta. La CFR a jucat ofensiv, nu ca Dan Petrescu...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează