FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-1

VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-1// Rivaldo, impresionat de Viitorul și de Ianis Hagi: „Gol al unui jucător de clasă” » Ce spune despre fiul său

Rivaldinho, Rivaldo, Hagi și Ianis / FOTO: Facebook @ AcademiaHagi
Rivaldinho, Rivaldo, Hagi și Ianis / FOTO: Facebook @ AcademiaHagi

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 aprilie 2019 23:58

Viitorul s-a impus în meciul cu CSU Craiova, 2-1 (I. Hagi 43', Rivaldinho 56'/ Bărbuț 9') și se luptă pentru locul 3 în Liga 1.

Rivaldo a fost prezent la meci și a dat lovitura de start. La final, fostul mare fotbalist a lăudat jocul echipei lui Gică Hagi.

„Când vin în România îi aduc noroc fiului meu. Când vin eu, el dă gol. Sunt fericit că a dat gol și că Viitorul a câștigat. 

Ianis Hagi este un mare jucător. Mi-a plăcut golul lui. Este foarte frumos, al unui jucător de mare clasă.

Îmi place mult Academia Hagi. Este un proiect frumos. Este impresionant. Lumea trebuie să știe ce a făcut el aici. Jocul Viitorului seamănă puțin cu cel al Barcelonei. Sunt jucători buni, tineri, de calitate și cu un viitor frumos.

Nu pot să spun că mi-a plăcut un jucător în special. Toată echipa a jucat bine și are calitate”, a declarat Rivaldo la LookSport. 

Viitorul - CSU Craiova 2-1 // Haginho & Rivaldinho » Viitorul se impune cu CSU Craiova și încinge lupta pentru locul 3 în play-off

Vezi AICI cum s-a bucurat Rivaldo cu Marilena Hagi, după golul lui Ianis

Citește și:

Cum a reacționat Ianis Hagi în momentul întâlnirii cu Rivaldo: „Ne-am uitat 20 de minute la el!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
adiktedz
adiktedz  •  14 Aprilie 2019, 13:08

Tu ! ala cu mustata, nu stramba !

mosvasile
mosvasile  •  14 Aprilie 2019, 09:47

De ce l-or fi scos Miriutza pe Rivaldinho, din lotul lui Dinamo?S-au mirat pana si dusmanii!

bridges
bridges  •  14 Aprilie 2019, 08:57
Postat de ang3ldev1l pe 14 Aprilie 2019, 07:16

Dau in el pentru ca nu a jucat pentru echipele lor de suflet de care le pasa zilnic numai de ele, anume Rinnamo 1948 clona si defuncta Rapid.

Ai uitat de cei mai aprigi hateri ai lui Hagi. Suporterii Farului, frustrati ca ai lor au ramas de caruta dar si bine motivati sa fie anti Hagi, cel care le-a aratat constantenilor ca poti sa faci performanta si cinstit, pe banii si munca ta, fara "combinatii" cu diversi politicieni corupti ori afaceristi locali care mai de care mai dispus sa te jecmaneasca.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează