FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-1

VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-1 // VIDEO+FOTO Haginho & Rivaldinho » Viitorul se impune cu CSU Craiova și încinge lupta pentru locul 3 în play-off

Viitorul - Craiova Foto: facebook.com/UCVOficial +19   FOTO
Viitorul - Craiova Foto: facebook.com/UCVOficial

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 aprilie 2019 23:23

Viitorul s-a impus pe teren propriu, 2-1 cu CSU Craiova (I. Hagi 43', Rivaldinho 56'/ Bărbuț 9'), iar lupta pentru locul 3 din play-off se încinge!

de Flavia Călușeru

Click AICI pentru statisticile meciului

Vezi AICI VIDEO de la meci

Marele Rivaldo a ales perfect momentul în care să vină pentru a vedea un meci al Viitorului: fiul său a adus victoria, iar Ianis Hagi a reuşit un gol fabulos.

Când lovitura de start e dată de un fotbalist precum Rivaldo, un star al Barcelonei şi al Braziliei, atunci şi de ruşine trebuie să joci bine! Şi meciul a avut calitate. Craiova a început mult mai bine, şi-a surprins adversarul, incapabil să-şi impună stilul de pase.

Ghinguleac a marcat pentru Craiova

Şi dacă nu poate să domine, Viitorul nu ştie să se apere şi e expusă la fiecare fază. Bărbuţ a marcat, dar a făcut-o dintr-un ofsaid pe care dacă asistentul Ghinguleac nu l-a observat, atunci ar face bine ca nu mai târziu de azi să-şi depună ecusonul FIFA, dar şi carnetul de arbitru şi să renunţe!

Gafă uriașă: golul oltenilor a fost marcat din ofsaid!

Ianis, gol à la Rivaldo

Viitorul a început să conteze prin Hagi, care a încercat poarta din toate poziţiile. Şi până la urmă a găsit-o printr-o execuţie cu care inclusiv marele Rivaldo s-a întâlnit foarte rar în cariera lui impresionantă. O parabolă, care l-a sărit pe Pigliacelli şi s-a aşezat fix în vinclu. Un gol de 5 stele!

La pauză, Hagi antrenorul a pus oglinda în faţa Craiovei. A trecut şi Viitorul la un sistem foarte asemănător cu al oltenilor: 3-4-1-2. Hagi mută apoi şi mai curajos, îl introduce pe Ganea în locul lui Drăguş, al cărui individualism în joc deja nu e doar enervant, dar e la graniţa nesimţirii.

Ganea pasă, Rivaldinho înscrie

Şi decizia lui Hagi mişcă tabela. Ganea pasează în faţa porţii, Donkor e caraghios cum încearcă să blocheze mingea, mai mult se împiedică, iar Rivaldinho îşi face tatăl fericit, iar pe Hagi mândru. Mândru că Viitorul e, foarte probabil alături de Fiorentina, singura echipă de prima ligă care are doi jucători de bază copii de foşti mari fotbalişti. Dar Hagi plusează şi cu Ganea jr!

Vezi AICI cum s-a bucurat Rivaldo cu Marilena Hagi, după golul lui Ianis

Înainte de meci, Costeşin, oficial al Craiovei, s-a plâns de ora târzie a meciului. Şi avea dreptate, pe olteni i-a luat efectiv somnu' şi au adormit în repriza a doua. N-au mai jucat nimic şi înfrângerea e logică. A 5-a în ultimele 9 jocuri. Şi e în pericol până şi locul de cupă europeană. Şi scaunul lui Mangia la fel!

După această victorie, Viitorul ajunge la 29 de puncte după 4 etape și este pe locul 4. CSU Craiova este pe 3, cu 30 de puncte.

3.500de spectatori au asistat la meciul de la Ovidiu

VEZI AICI clasamentul din Liga 1!

VEZI AICI programul etapei #5 din play-off!

Viitorul - CSU Craiova 2-1
Au marcat: I. Hagi 43', Rivaldinho 56'/ Bărbuț 9'

Viitorul: Cojocaru - Boboc, Țîru, V. Ghiță, De Nooijer - T. Băluță, Houri, P. Iacob (Mladen 46')- I. Hagi, Rivaldinho (Vl. Achim 68') Drăguș (G. Ganea 54')
Rezerve: Tordai, Casap,  Eric, Calcan
Antrenor: Gică Hagi

CSU Craiova: Pigliacelli - Donkor, Ferreira, Kelic - Martic, Mateiu (Baicu 75'), Cicâldău, Bancu - Bărbuț, Fortes, Mihăilă
Rezerve: I. Popescu - Acka, Dimitrov, Fedele, Bic, Drăghici, 
Antrenor: Devis Mangia

Stadion: „Central”, Ovidiu
Arbitru: Radu Petrescu // Asistenți: Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu

Rivaldinho a înscris și data trecută când Rivaldo a fost în România, în meciul Dinamo - Athletic Bilbao 1-1!

Viitorul - Craiova Foto: facebook.com/UCVOficial +20 FOTO

Vezi și:

Hagi, întâlnire fructuoasă cu directorul Academiei lui Ajax: „Nu exclud să meargă și un jucător de la Viitorul acolo!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (366)
j0k3r
j0k3r  •  14 Aprilie 2019, 15:49
Postat de mosvasile pe 14 Aprilie 2019, 09:28

Unde sunt papagalii care ziceau ca Rivaldinho nu e bun?

a dat 1 amarat de gol dupa 2 greseli stupide facute de fundasii Craiovei. nu il ridicati in slavi, nu a jucat nimic.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  14 Aprilie 2019, 09:39
Postat de mosvasile pe 14 Aprilie 2019, 09:28

Unde sunt papagalii care ziceau ca Rivaldinho nu e bun?

Invidiosului ala de Dinu ii casunase pe el, iar unsurosul ala de Miriutza ..."am inteles,sa traitzi"si l-a si scos din lotul lui Dinamo!Dupa aceea uratul ala de Lupu-cica scouter- ne explica el ca Rivaldinho... nu are nici o treaba cu fotbalul!ite din cauza unora ca astia e dinamo,unde e!

mosvasile
mosvasile  •  14 Aprilie 2019, 09:28

Unde sunt papagalii care ziceau ca Rivaldinho nu e bun?

Vezi toate comentariile (366)
Comentează