FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 0-1

Viitorul - Dinamo 0-1 // Steliano Filip: "Nu s-a simțit lipsa titularilor, avem un lot valoros" » Detalii de ultimă oră despre plecarea sa

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iulie 2017 20:05

Steliano Filip, fundașul celor de la Dinamo, a vorbit despre succesul echipei sale în meciul din Liga 1 cu Viitorul, încheiat 1-0 pentru "câini". 

"Puteam să deschidem scorul rapid, dar important e că nu am primit gol și în final am reușit să luăm cele trei puncte. Jucătorii care au jucat azi au făcut pregătirea cu echipa, am demonstrat că avem un lot valoros, nu s-a simțit lipsa titularilor. 

Ne așteaptă un meci greu la Bilbao, dar mergem acolo să jucăm fotbal și să profităm. Dacă facem un meci ca în repriza a doua din tur, avem șansa noastră. Urmăresc campionatul Spaniei, avem un adversar foarte dificil, dar sperăm să scoatem maximum de acolo și cu ajutorul lui Dumnezeu să ne calificăm", a spus Filip la TV Dolce Sport.

Filip a ținut să dezmintă informațiile potrivit cărora ar fi declarat că meciul tur cu Bilbao a fost ultimul la Dinamo.

"Am fost întrebat la conferința de presă dacă o victorie cu Bilbao ar fi un cadou frumos pentru suporteri, dar nu am spus că voi pleca sau că a fost ultimul meu meci la Dinamo. Deocamdată nu plec", a mai declarat Filip. 

AICI ai toate detaliile despre partida Viitorul - Dinamo 0-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fangigi
fangigi  •  30 Iulie 2017, 20:46

Nu pleaca?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează